• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
iva6ki - специалист
Добра логика ама гледам ръководство за двуглавия
компресор а не съм го засичал да го пускат
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... =КОМПРЕСОР PKO 270 B2
P.S. сгрешили са снимката докат се усета да отворя ръководството на снимката
е двуглавия а ръководството е за по малкия
Последна промяна от iva6ki на пон окт 13, 2014 2:33 pm, променено общо 2 пъти.
mitko64 - майстор
Двуглавият, мисля се води 400. Този който си качил го има като два модела А1 на Ейнхел и сега на Шерпах и В2 на Ейнхел.
razli4en73 - специалист
Аз също мисля да взема комбинирания шмиргел,само да видим на каква цена ще е.Иначе е производство на Grizzly,а това не е зле.
По принцип имам лентов който ползвам и като стационарен и то много често,повече от колкото обикновения шмиргел.За заточване на шила ,секачи,длета,ножове,брадви и т.н. върши перфектна работа.
mitko64 - майстор
Поялникът пък е oт CFH http://www.cfh-gmbh.de/content1.asp?are ... =0&pID=756 .
menka - напреднал
razli4en73 написа:
Аз също мисля да взема комбинирания шмиргел,само да видим на каква цена ще е.
30 евро е в немско, аз залагам на 59,90 тук :)

Ама тия 90 и кусур децибела не са ли множко... :?
vasko9999 - специалист
Колеги някой с мнение за крика който пускат утре?Разбира се ще се ползва за домашна употреба- смяна на четири гуми пролетта и четири през есента.Между другото и аз взех компресора и гайковерта.От компресора първите впечатления ми са добри но гайковерта идва малко слаб-иска много въздух и ако болтовете за повечко затегнати едвам ги развива.ще взема маркуч с вътрешен диаметър ф 10 и по къс (5м) понеже лидълския е 10 метров и около ф8 или 9,и ще пиша резултата.В описанието на гайковерта пише че иска минимум ф9 маркуч и колкото по къс по добре разбира се.Един приятел си взе гайковерт на рико с потребление 120 литра въздух и се справя много добре,направо ще ти скъса ръцете - доста мощен около 450 нютона за 140 лв.
kuger - майстор
За крика, ползвам един на Бюджет от доста време, работи си както всеки друг крик. Като гледам, нямат разлика.
kr1100 - майстор
vasko9999 написа:
Колеги някой с мнение за крика който пускат утре?
Имам го от 2012г. Нямам проблеми.Изплатил се е покрай въртенето зимни/летни гуми.
Когато купуваш гледай внимателно кашона за изтекло хидравлично масло. Когато ги нареждат не спазват да е в работно положение и завъртат кашона настрани или на 180 гр и малсото потича. Поне през 2012 г беше така. Взех неомаслен кашон, пробвах още преди касите дали повдига.
Вдигам Ван и не ме е подвеждал.
Последна промяна от kr1100(стар) на чет окт 16, 2014 10:38 am, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
Крика толкова си струва навсякъде. Огледай компресора дали някъде можеш да завиеш бърза връзка направо на бутилката и там да включиш гайковерта! Да не минава през пресостата. Моя след тази интервенция късаше болтове М10.
Tiger221 - специалист
vasko9999 написа:
Колеги някой с мнение за крика който пускат утре?Разбира се ще се ползва за домашна употреба- смяна на четири гуми пролетта и четири през есента.Между другото и аз взех компресора и гайковерта.От компресора първите впечатления ми са добри но гайковерта идва малко слаб-иска много въздух и ако болтовете за повечко затегнати едвам ги развива.ще взема маркуч с вътрешен диаметър ф 10 и по къс (5м) понеже лидълския е 10 метров и около ф8 или 9,и ще пиша резултата.В описанието на гайковерта пише че иска минимум ф9 маркуч и колкото по къс по добре разбира се.Един приятел си взе гайковерт на рико с потребление 120 литра въздух и се справя много добре,направо ще ти скъса ръцете - доста мощен около 450 нютона за 140 лв.
Моят съвет е да си вземеш по-дълъг маркуч ф10,5 метра е прекалено къс . Моят е 10 метра и нямам проблем с развиването на джантите (стига да са затегнати нормално),вчера например едвам развих една джанта с половин метър рамо и скачане огоре (80кг. съм) . В такива случай с лидълският гайковерт не става. Иначе и аз ползвам подобен крик,втора употреба от Англия е (подариха ми го).Ползвам го от година и половина 1-2 пъти в седмицата. Долу горе бива,но е от много мека ламарина и се криви много лесно,ако има леки неравности.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: