• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
Ок,благодаря ще отида тези дни....
kr1100 - майстор
пон дек 28, 2020 9:46 amsilent написа:
Взех един дрон от по-малките за коледен подарък на детето....обаче спря да се вдига на третия ден ...в смисъл няма нищо счупено нито има някакви следи по него ....работи.... въртят се перките но на максимална мощност се влачи по пода ...има ли някаква гаранция на тези неща...
3г. , ако пазиш касов бон
tzetzo160 - специалист
Касовите бележки от приложението Лидъл +, дали важат?
burkov - специалист
Да, на каса ми казаха че важат.
нед дек 27, 2020 4:04 pmvencil написа:
През колко време ги пускат, вчера нямах възможност а днес нямаше :sad: .
Ако някой не е успял да се сдобие с гайковерт - нека да ми пише. Ще ги продам на същата цена 99лв заедно с отделен касов бон. Взех два броя в повече.
Virtex - майстор
Макар и последното мнение отгоре да изглежда като помощ, може спокойно да се игнорира. Не се знае кой продава и с какво може да се забърка. Във форума е имало вече излъгани и затова такива с предложения трябва да се внимава, особено с потребители на 1 седмица :)
vencil - специалист
Май не са стока щом гледат на бързо да се отърват от тях :-D . А и веднъж излязло от магазина вече е втора употреба, 50%
Andri01 - майстор
Гаранцията на нещата закупени от Лидл важи и без касов бон. Но ако не могат да го поправят,НЕ ти връщат парите. Лично проверено с една ел. ножица.
brum - майстор
С електронна касова бележка връщат пари. Лично проверено.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон дек 28, 2020 8:59 pmstronghold написа:
нед дек 27, 2020 4:04 pmvencil написа:
През колко време ги пускат, вчера нямах възможност а днес нямаше :sad: .
Ако някой не е успял да се сдобие с гайковерт - нека да ми пише. Ще ги продам на същата цена 99лв заедно с отделен касов бон. Взех два броя в повече.
Веднага ги върни в магазина. "грешна покупка" :-) Не питат, но, ако питат, кажи, че са ти подарили твърде много :-) :-)
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: