• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 97
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
skostadinov - специалист
Краси, тъй като скоро ти предстои да подхващате ВиК частта, да те питам мислил ли си по въпроса за система за рециркулация на топлата вода?

Същия въпрос имам и за Dessie, така че ако желае нека и тя сподели дали тук или в нейната тема.
kivanov - специалист
чет фев 09, 2023 11:30 pmskostadinov написа:
Краси, тъй като скоро ти предстои да подхващате ВиК частта, да те питам мислил ли си по въпроса за система за рециркулация на топлата вода?

Същия въпрос имам и за Dessie, така че ако желае нека и тя сподели дали тук или в нейната тема.
Не съм мислил, защото я имам по проект. Не е някаква голяма работа според мен. Просто още една тръба и помпа :) Мога да кача проекта.

Мисля да замразя обекта за около месец(ще поръчвам материали и т.н., но няма да правя нищо), защото бая се напрегнах с дограмите, а и имам нужда да се фокусирам в/у бизнеса си. Ще ползвам времето да поработя и по интериора.
skostadinov - специалист
пет фев 10, 2023 9:32 pmkivanov написа:

Не съм мислил, защото я имам по проект. Не е някаква голяма работа според мен. Просто още една тръба и помпа :) Мога да кача проекта.

Мисля да замразя обекта за около месец(ще поръчвам материали и т.н., но няма да правя нищо), защото бая се напрегнах с дограмите, а и имам нужда да се фокусирам в/у бизнеса си. Ще ползвам времето да поработя и по интериора.
Ясно. Еми щом си решил и имаш нужда отдай се малко на заслужена почивка и събирай сили :)
kivanov - специалист
Малко снимки с малко стъкла :)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
skostadinov - специалист
Супер! Ся като сложите и другите стъкла и си готов да окабеляваш на завет :) Кога ще измазвате около прозорците?
Dessie - специалист
Ехааа, супер изглежда! Понеже съм на тая вълна - нямаш обръщания с фибран, а тия трупчета в долната част само с пяна ли ще останат?
radius - майстор
Хубаво става, доста стъкло. Все се каня да питам какъв е този елемент и защо е от бетон целия:
Прикачен файл:
kk.jpg
brick - специалист
radius написа:
Все се каня да питам какъв е този елемент и защо е от бетон целия
"Дизайнерско решение".
kivanov - специалист
пон фев 13, 2023 9:58 amradius написа:
Хубаво става, доста стъкло. Все се каня да питам какъв е този елемент и защо е от бетон целия:

kk.jpg
пон фев 13, 2023 11:18 ambrick написа:
"Дизайнерско решение".
Точно :)

Изображение

Не знам защо е от бетон. Може би защото като изключим плочата всичко друго е на фуга от къщата.
kivanov - специалист
Едно видео от слагането на големите прозорци :rolleyes:

https://1drv.ms/v/s!Aul67mx7hTdrmcRLNnD ... g?e=tgM4Bc
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 97

Тема "Парцел -> Къща -> Дом" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: