• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 132
Всичко за дърводелството
pvk1967 - специалист
tuborko тези които счупи в 20мм. орех, с колко зъба на 25мм. бяха?
GUEVSKI - помощник
caffe_88 написа:
Здравейте колеги искам дави попитам някой правил ли е дърворезба за църква в смисъл каква е идеята на какво тря да се наблега виждъм почти на всякаде присъства дракона змея някои ако има възможността дами покаже снимки скици абе каквото има щото дасе ориентирам как да я скицирам/
Здравей Caffe_88,
Има в София една дърворезбарка ЛОТЕ РАДЕНКОВА , купуват често длета от мен и се занимават с църковна дърворезба .намират се в енорията до женския пазар ,мисля че църквата се казва "Св св Кирил и Методий". Надявам се да ти свършат работа :wink:
tuborko - специалист
pvk1967 написа:
tuborko тези които счупи в 20мм. орех, с колко зъба на 25мм. бяха?
Прикачен файл:
IMAG0209.jpg
tuborko - специалист
Дайте акъл какво мога да го направя това.... :?
Материала е бяло меше...нито става за рязане нито за дялкане...за сега ми идва само да го ползвам за табела и да му налепя отгоре някакъв надпис
Прикачен файл:
IMAG0211.jpg
caffe_88 - специалист
Здравейте някой можели да обясни как се състарява рамка с патина в която има и восък в едно днес си купих на кутията е нарисувано нанасяш чакаш 2 часа търкаш с гъба направих всичко тва и резолтата който очаквах него получих. каде бъркам да не би предварирелно рамката дасе маже с нещо друго като баиц и на места дасе търка.... ето нещо подобно искам
Изображение
caffe_88 - специалист
GUEVSKI написа:
caffe_88 написа:
Здравейте колеги искам дави попитам някой правил ли е дърворезба за църква в смисъл каква е идеята на какво тря да се наблега виждъм почти на всякаде присъства дракона змея някои ако има възможността дами покаже снимки скици абе каквото има щото дасе ориентирам как да я скицирам/
Здравей Caffe_88,
Има в София една дърворезбарка ЛОТЕ РАДЕНКОВА , купуват често длета от мен и се занимават с църковна дърворезба .намират се в енорията до женския пазар ,мисля че църквата се казва "Св св Кирил и Методий". Надявам се да ти свършат работа :wink:

Опраих се но благодаря за инфото чичо ми е свещеник и ми обясни какво тря да има и какво не тези дни ако я почна ще тря пратиш 4/5 длета по голям размер шото такива навремето неси взех.
kiss9402 - специалист
Ето и нещо от мен, извинявам се за качеството на снимките но от телефона толкоз:

п.п. Инструментите са от г-н ГУЕВСКИ !

Прикачен файл

DSC02262 (Copy).JPG
DSC02262 (Copy).JPG (86.64 KиБ) Видяна 4604 пъти

Прикачен файл

DSC02266 (Copy).JPG
DSC02266 (Copy).JPG (102.59 KиБ) Видяна 4604 пъти
tuborko - специалист
caffe_88 написа:
Здравейте някой можели да обясни как се състарява рамка с патина в която има и восък в едно днес си купих на кутията е нарисувано нанасяш чакаш 2 часа търкаш с гъба направих всичко тва и резолтата който очаквах него получих. каде бъркам да не би предварирелно рамката дасе маже с нещо друго като баиц и на места дасе търка.... ето нещо подобно искам
Изображение
http://www.cadenceboya.com/
pvk1967 - специалист
Добре де, tuborko, вместо да го снимаш можеше направо да преброиш зъбите! Не знам дали правилно прецених-ножчето от снимката с 14 зъби ли е?Какво производство е!
tuborko - специалист
pvk1967 написа:
Добре де, tuborko, вместо да го снимаш можеше направо да преброиш зъбите! Не знам дали правилно прецених-ножчето от снимката с 14 зъби ли е?Какво производство е!
Ползвам още ножчетата които бяха в комплекта с триончето(за жалост) във Варна намерих само в Praktiker и бяха само един вид на Enhell чакам да отвори тоз Baumax(най-накрая) дано там има избор
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: