• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Всъщност какъв майстор си ти, след като не знаеш, че хубавият инструмент струва скъпо?
Много уважавам...Топмастер. А ако не си гъзорък, няма да имаш проблеми и с лидълският компресор и гайковерт. :-D
Вземи отвори един сервиз,ремонт на автомобили,настройка на газови,монтаж на подови настилки,ремонт на ВиК и така за всички дейности,които предлагаш.Аз лично ти обещавам че всеки ден ще наминавам ей така само да попитам неща да сравня цените и после да те храня във форума,както между другото правеше един друг честен потребител на форума :lol: Ела в сервиза един ден и работи с лидълския компресор и гайковерт,и само с инструментите на топмастер и райдер да видим на края на деня колко работа ще свършиш и аз колко ще свърша.Не казвам че инструментите от лидъл са лоши,напротив,много дребни джаджи взех от там магнитни панички,магнит с фенерче,огледалца,фенер за главата,акумулаторна отверка и т.н.Но компресорчето с 24л обем няма да изтрае дълго в сервиз,аз понеже съм гъзорък и не ми стига въздуха работя с двубутален компресор и 500л ресивер,защото навремето бях прост и не си взех едно джобно компресорче с колелца.Пък долната лъжа че в сервиз за гуми са ти монтирали гумата с лост направо ме уби,никой нормален човек,който има машина няма да тръгне да си троши ръцете да нахлузва гума с щанги.И как ти повредиха гумата с щангите?Пробиха ли ти я?Или ти я одраскаха? :lol: :-D
gogo7777 - майстор
в сервиз за гуми са ти монтирали гумата с лост направо ме уби,никой нормален човек,който има машина няма да тръгне да си троши ръцете да нахлузва гума с щанги.
Тинки е настоял гумаджията да си заработи 5-те лева достойно. А и лоста може да е бил Топмастер.... :lol:
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
.Пък долната лъжа че в сервиз за гуми са ти монтирали гумата с лост направо ме уби,никой нормален човек,който има машина няма да тръгне да си троши ръцете да нахлузва гума с щанги.
Машината не я хващала гумата. Кой ти каза, че съм ходил да взимам гума за кола? Аааа, ама тя имаше и вътрешна.. :?
gogo7777 - майстор
Разбра ли сега......гумата била за ГАЗ-та :idea:
nikolovvd - майстор
Преди години се отказах да ходя в командировка с колата, защото бях я "обул" с нови зимни гуми, а температурата по това време (Декември) бе 22 градуса в София.
toolegittoquit - майстор
nv952 написа:
http://novini.bg/news.php?id=313824
Мдааа. А още малко става ноември, а температурите са по 15 градуса. Големи акъллии, нали трябва да въртим оборота на вносителите на гуми.
Да не говорим, че в законопроекта от 14.10.2015 няма и дума за гуми. Еб*х тия измамни долнопробни медии. Пък при топло време и над 15 градуса да знаете как зимните спират по-зле от летните и са по-нестабилни...
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Пък при топло време и над 15 градуса да знаете как зимните спират по-зле от летните и са по-нестабилни...
:? Ма тва само при твоите ли така става или.....
Щото моите вчера при 25 гр. нямаше проблеми. :?
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Ма тва само при твоите ли така става или.....Щото моите вчера при 25 гр. нямаше проблеми.
Не, доказано е, че при по-топло време зимните гуми имат по-дълъг спирачен път от летните.
MIRO_073 - майстор
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Ма тва само при твоите ли така става или.....Щото моите вчера при 25 гр. нямаше проблеми.
Не, доказано е, че при по-топло време зимните гуми имат по-дълъг спирачен път от летните.

Ми тогава намали скоростта. :lol:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: