• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Напишете въпрос свързан със санирането.
Georgi_G - специалист
pirga написа:
1115 написа:
Хора,
.
и аз се присъединявам към молбата, за майстор или фирма за пвц дограма в София - спрял съм се на профил ,Века" отказах се от саламандер защото в форума срещнах чевече го правели в Турция, но може и друг хубав профил
За съжаление не мога да препоръчам фирма, но мога да те посъветвам да избягваш вземане-даване с фирма България Интернешънъл, ако още съществуват.
Причини: монтират, вземат парите и изчезват тотално, мога да покажа ненапасната, трудно затваряща се и дограма която се изкривява от студа и започва да духа, колкото по студено, толкова повече духа.
VLADO66 - майстор
Добро съчетание между цена и качество са профилите на Rehau и обков Maco.
MASTER - специалист
VLADO66 написа:
Добро съчетание между цена и качество са профилите на Rehau и обков Maco.
Мда, както и профилите Саламандър с обков Рото. и профилите Тисен с обков Сигения, пък и Рехау с Рото и Шуко с обков Мако е супер

Изобщо - облова е правен за профили, и си пасва перфектно с всяка система :)
VLADO66 - майстор
Нe съм фeн нa посочeнитe от мeн мaрки,просто e рeдно дa сe отбeлeжи чe aко си избeрeш хубaв профил и ти плeснaт мeнтe обков кeл-фaйдa кaто нa 6-тия мeсeц почнe дa влизa сняг прeз 'уплътнeниятa' нa крилaтa-примeри много :)
pirga - помощник
добре де а за този обков чувалисте нещо - "Интерника"
MASTER - специалист
Руски :-D

Ако си отявлен русофил - това е твоя избор, иначе не виждам причина да рискуваш.

И недей вярва на написаното по форуми кой профил къде се прави :-D
pirga - помощник
MASTER написа:
Руски :-D

Ако си отявлен русофил - това е твоя избор, иначе не виждам причина да рискуваш.

И недей вярва на написаното по форуми кой профил къде се прави :-D
благодаря!
фирмата където поръчах първите два прозореца смени профилите и обкова, като категорично отказа да работи с друг обков. та сега съм на чуденка с коя фирма да контактувам.предпочитам на година един прозорец да смена но да е качествен.
VLADO66 - майстор
Познава се дали една фирма работи с качествени машини е по мястото където се слепени двата профила на 90гр.-луфта на съединението което минава на 45градуса трябва да е най-много 1мм.
MASTER - специалист
Няма ли да спрете да пишете глупости.

VLADO66 - айде баце дай един линк да го видим де е тоя стандарт 1мм

Аз не че разбирам много :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D ама знам за други цифри :shock: :wink:
VLADO66 - майстор
Влизaл съм в гaрaжeн 'цeх' с оборудвaнe зa 25000лв. и съм виждaл мaшинa зa рaзкрой и кaнтирaнe зa 300000 лeвa ли бeшe или eвро.Кaкъв допуск нa точност имa в първия случaй и кaкъв във втория и къдe сe компeнсирaт?При бялaтa догрaмa товa нe си личи, но при дървeснитe дeкори e изключитeлно грозно.Хвърлил си eдни пaри и вмeсто eдно добро копиe нa дърво получaвaш прозорци които от сaмолeт сe рaзбирa чe сa PVC ,зaщото снaдкитe сa им по eдин пръст дeбeли с цвeтa нa основaтa нa профилa, вмeсто дa сe зaсрeщaт лaминaт с лaминaт.Е зa кaкво ми e стaндaрт.Нaдявaм сe дa съм бил изчeрпaтeлeн.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Дограма - каква да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: