• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
професионал - специалист
bou81 написа:
боби я кажи какви са тези добавки за замаската при подово отопление че и на мен ми предстои такава операция
Тъй като работя предимно "груб строеж",а отоплението ми е хоби (техникум-ОКИ) ще си позволя да дам "акъл" по темата-клиента на когото правих къща си взе пластификатор за замазките, за да не се пукат от работата на подовото,върху което има и ламинат и гранитогрес.Клиента е дипломиран топлотехник и има фирма занимаваща се с отопление и вентилация.Точното име на добавката не знам(но мога да науча),а съотношението бе 80гр. на 25кг.цимент.
filmatoplo - майстор
Ако пък се добавят и фибри :wink: става по-яко.
kuuuuuul - майстор
Евала Филме,клиента ти е случил на майстор,дано и заплащането да отговаря на старанието :partyman:
filmatoplo - майстор
Отговаря , двамата сме доволни -аз и той , често ме кани у тях :drinkers: много е топло , в повечето дни когато е от нула сутрин до плюс 5 градуса денем -котела се пали само следобед .Има няколко такива обекта , но не съм ги снимал .
ktt74 - помощник
Здравейте. Предстои ми да правя водно подово с ламинат отгоре на около 120кв/м., захранвано с вакуумно тръбен соларен панел, който ще згрява водосъдържателя за подовото (панела е основно за затопляне на боилерите). Смятам да сложа 2см. фибран, Ф16 тръба с алуминиева вложка, 6-7 кръга, около 500 метра тръба :? Ако нещо пропускам моля за помощ!? Благодаря предварително.
kuuuuuul - майстор
Кажи първо колко панела мислиш да сложиш?
ktt74 - помощник
kuuuuuul написа:
Кажи първо колко панела мислиш да сложиш?
Панел съм купил 30 тръби Ф58 на 180см. по точно http://www.alibaba.com/product-gs/22165 ... image.html

Прикачен файл

sb-001.jpg
sb-001.jpg (76.46 KиБ) Видяна 3766 пъти
LazarGanev - "Велик майстор"
Какво ще топли тоя панел?
ktt74 - помощник
LazarGanev написа:
Какво ще топли тоя панел?
Един бойлер 150литра и един 80литра + подовото.
vilhemovivi - специалист
може но на екватора да топли подово.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Тема "Водно подово и ламиниран паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: