• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
generala_1 - напреднал
Идва Горбачов в български завод на визитация среща се с директора, развеждат го из завода и като вижда бай Иван Горбачов се провиква: "Бай Иванеее ко праиш беее айде да пием по една водка" - директора онемява - Бай Иван да познава Горбачов :o
Ще идва делегация на Джордж Буш и директора изтипосва Бай Иван. Буш като го вижда: - "Бай Иване как си беее дай да пием по едно уиски, да се видим да си полафим". Директора онемял.
Тръгва директора на посещение във Ватикана. Папата като вижда бай Иван: "- бай Иване как си беее, ела тук до мен на площада да пеем заедно. По едно време линеики минават директора УДАР ПОЛУ4ИЛ. Отишъл бай Иван и го пита: - "Ко стана шефеее???" Директора: -"Да те познава Горбачов приех го, да те познава Буш приех го, да те познава папата и това преглътнах, ама хората по площада да ме спират и да ме питат: "- кой е този дето пее до БАЙ ИВАН това вече не можах да го преживея!" :-D :-D :-D
ICC - специалист
По бай-Тошово време в един завод пристига делегация от западна Европа, ще вземат интервю от най-добрия работник. Партийният секретар го предупреждава да внимава какво говори и да поглежда към него, ако се изкашля, веднага да си поправи оговора. Започва интервюто. Журналистите- Каква заплата получавате?
Работникът- Амиии, триста лева ! - чува се покашляне - На седмица! - поправя се работникът.
-В какво жилище живеете ?
-Амиии, в 45 кв.м. -пак покашляне- На член от семейството!
- Какво е Вашето хоби?
- Амии, амии, амии 18см! - зверско кашляне - Когато не ми е станал!
Харалампи - специалист
- Защо си тъжен?
- Оставих пиенето.
- Браво, много хубаво, а защо си тъжeн?
- Ми забравих къде. :?
Последна промяна от Харалампи на съб окт 27, 2007 9:59 pm, променено общо 1 път.
UNIOR - модератор
Харалампи написа:
- Защо си тъжен?
- Оставих пиенето.
- Браво, много хубаво, а защо си тъжрн?
- Ми забравих къде. :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

обичам вицове, ама пусти немога да ги разказвам
Харалампи - специалист
А бе да ти кажа само за тази част на форума мога да се кандидатирам за майстор :o
UNIOR - модератор
Важното е да си полезен, не може все работа, и да се посмее човек трябва.
8180 - майстор
Сетихте ме за още един от соца - Брежнев бил голям любител на коли.

Отива на посещение при Рейгън и оня му се хвали с новата си лимузина.
Всичко си е на место - кожи, махагон, автоматики.
Брежнев се заглежда в 3 разноцветни копчета и пита за какво са:

Рейгън: Това червеното е за затопляне, когато ми е хладно, синьото - за охлаждане, а зеленото е супер - за психиката - като го натисна и ми олеква, ако ми е било нещо тежко.

Връща се Нашият в Москва, събира всички най-видни конструктори. Нарежда до три месеца, за визитата на Рейган да има същото.
След три месеца Рейгън слиза от самолета и е посрещнат от Брежнев с лъскава автомобилна врата на рамо.
- ?????
Брежнев: - Моите конструктори също се постараха - ето. Когато ми е горещо, връткам тази ръчка и си отварям стъклото, когато ми е студено - обратното. А най-важното, когато ми е нещо тежко просто хвърлям вратата.

Ако не знаете оня за овчаря и вратата - другия път. :)
8180 - майстор
Обещах по-горе един чудесен стар виц - пак за врата.

Млада двойка спира с кола в полето, с явното намерение да се наслади истински на романтиката и природните си мераци.
Мацката излиза от колата за да се поразхвърля по-лесно, когато пичът я омайва (или показва) нещо и тя си пъха главата в отворения прозорец.
Пичът в този момент вдига стъклото и я фиксира в това положение, след което излиза и той, и я оправя юнашки изотзад.
Сцената наблюдава местният овчар:
- Малийй, пари за кола мое да немам, ама барем една врата ке си купим. :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: