• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Тинки, моля те, пич! Не спори за неща, само защото не ги разбираш. Ако ТИ не можеш да се ориентираш по-добре по огледала, не означава, че никой не може да се ориентира по-добре. Аз също не можех да карам само на огледала. И сигурно почти всички са минали по този път преди мен. Аз съм с малък стаж на фона на опитните шофьори, но не съм виждал ни един такъв, който да паркира през рамо!
Мъртвата зона е такава само когато този, който не я вижда, е разконцентриран. Внимава ли в картинката, прави ли си преценката правилно (а тя може да бъде направена винаги), проблеми няма.
Виж - за второто си много прав - не е добре да се качваш на непознат автомобил с коренно различни параметри, в трудна среда.
swissmad - специалист
Абе вие двамата няма ли да спите та се зачесахте по никое време? А що се отнася до паркирането и на мене ми е по-лесно да паркирам назад на огледала (без да се обръщам назад) .Аиде лека.
Chefo77 - майстор
Ааа, не се чешем! Обменяме опит просто.
И гледам(е) "Костюмари" междувременно.
thinkpad - майстор
Chefo77 написа:
Тинки, моля те, пич! Не спори за неща, само защото не ги разбираш.
Мерси, че обясняваш очевидни неща. Не съм шофьор от вчера и шокиращо за теб - всяка вечер прибирам автомобила си на задна. Но, не стоя да казвам на черното-бяло, което в случая звучи като изтъкване. Особено това за мъртвата зона във видимостта. Има много случаи, в които може да изиграе лоша шега. Не знам дали стоиш с поглед забит в задните огледала, но аз съм твърде зает да гледам какво има пред мен, за да следя през цялото време какво има зад мен. Един моторист може да попадне в мъртвата зона за секунда със скоростите, с които някои от тях карат. Във всеки случай предпочитам да спестявам шофирането назад и да го свеждам до минимум. Предпочитам да виждам нещата с очите си пред мен, отколкото в огледалата за задно виждаме. При всяка възможност, при която имам избор между това да обърна или да карам назад, ще предпочета първото.
Не знам дали ги разбирам, но не се пиша експерт или безгрешен, нито се изтъквам над другите с шофиране. По-малко его, повече действие.
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Предпочитам да виждам нещата с очите си пред мен, отколкото в огледалата за задно виждаме. При всяка възможност, при която имам избор между това да обърна или да карам назад, ще предпочета първото.
Е ти нищо не каза. И аз не обичам задния ход. Но при паркиране предпочитам да се доверя на огледалата. То като караш назад, много много няма значение какво има пред предницата :)
Сузи - специалист
swissmad написа:
Абе вие двамата няма ли да спите та се зачесахте по никое време? А що се отнася до паркирането и на мене ми е по-лесно да паркирам назад на огледала (без да се обръщам назад) .Аиде лека.
Не му обръщай внимание. Той си спори за всичко.
Chefo77 - майстор
Да не би да долавям някакво раздразнение заради истините в темата за добавките? Някакви засегнати професионални интереси, предполагам? :wink:
Сузи - специалист
По добре уреди за форума отстъпка от Римет , отколкото да ги плюваш, без дори да си ползвал техните продукти #-o
Chefo77 - майстор
Никаква идея нямам какво е това "Римет". Няма как да кажа нещо лошо за продукт, който нямам идея какъв е. Но е очевадно, че ти имаш и можем да очакваме да обясниш на всички.
Аа, чакай - това да не е някаква добавка, която наслоява някакъв метален филм върху износените елементи на ДВГ? Ако да - чували сме го от много места и ако работи, ще е първата добавка, която го прави. Лошото е, че теоретиците, които го обясняват, обикновено нямат никаква представа от нищо друго освен заучените реплики. Но пък имат един и същ елементарен начин на влизане в темата за това, което ще рекламират.
Сузи - специалист
Явно знаеш какво е. Как хубаво го обясни. Руско е , май през Варна го внасят. Вносителя беше фирма с три букви май.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Избор на комби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: