infomar написа:Собственици из Европа-та , болM(art)o написа:Колега Infomar,Затова искам от собственик да я взема.
Взимайте си Фолксваген Поло или Голф 5 - Комби и забравяте за каквито и да били траканета от ходова част, Святкане на лампи по таблото , скъпи консумативи и прочие!
Дизела е здрав ! А и цените, са повече от поносими! Лично на моята кола й навъртях 50 хил км за 1,5 год. и нищичко не съм сменял(Здраво каране по аутобани и градско, даже и Офроуд по баирите) Стиска зъби колата и тва е!
Едит- П.П.
По-добре платете на някой близък или познат, който би отишъл на кратка "екскурзия" до Германия/Австрия и да ви я докара колата на ход!!!
Отколкото да си слагате главата в торбата пред автоджамбазите!
Сега ще ги огледам отново "Фолксваген", Наличие на газово добре ли е или... няма нужда от него и вреди.![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d6one9
Това ми харесва, но надхвърля бюджета... а никой няма да ме чака.... много малко километри

Разгледайте из немските автосайтове
(Мобиле.де .., аутоскаут24.де..)
Има и Австрийски - gebrauchtwagen точка ат...
Вижте сам и си направете хубаво сметката. Та колко му е- 1000 и кусур км са само.? А и тъкмо на връщане, ще видите или разберете поне как се държи колата при дълъг път. Прилична ли е или "мърсува.."

А за чий дявол ви е тая гЪзова уредба? Сам казвате, че ще я карате много малко..! А при тия смешни (маГАрешки) цени на горивата в момента- хич не си заслужава ! Щом колата си е излезла от завода с предназначението да е на дизел или бензин, значи такава трябва да е!

Поздрави и успех!
-Марто