• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
zz_stefanov - майстор
Баси играта на едро: рамчица за касетофон от скрапа.
Бас държа, че ще стигнем до геополитиката, световната конспирация, Международното положение....
Chefo77 - майстор
... и ще завършим със сексуалната несправедливост при оргия на загасено :wink:
Andri01 - майстор
Да ,и утре пак-рев от sinf..nya: : " малей прескоха ме в тъмното..."!:(
пишман_майстор - майстор
Колеги ...малко в повече ми идват коментарите и епитетите . Предполагам и на други. Имам чувство, че сме в детската градина със злобните дечица... Не познавам Тинки. Знам го от ФВ форума . Не го защитавам , но такова отношение ... Какъв що, всеки си има трески за дялане. Но пък без Тинки и темите му, ще е скучен форума :)
sinfon - специалист
zz_stefanov написа:
Баси играта на едро: рамчица за касетофон от скрапа. .
Да, защото ме дразни. Не съм казал да е от скрапа, но примерно до 10-тина лева мога да дам за рамчица, която да пасва. Все пак, това е една пластмаска. Писал съм го и друг път, когато някой се смя за конзолата. Е, предлагаха ми я за 60лв, а я намерих здрава за 20лв. :)
kr1100 - майстор
Абе Тинки , няма ли да порастеш?
Чудя се модератора как не е заключил темата :?
В VW форума ти заключват темите бързо.
Като имаш Пасат - снимка ама в движение , защото твоя може да е недвижимо имущество :?
Като си много ербап пусни 1 снимка тука на този Пасатко отвън и отвътре с радиото
Последна промяна от kr1100(стар) на ср фев 15, 2017 5:44 pm, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
"Сухо дупе риба не яде" !Е, може и да яде,но...вмирисана! Същото е и с разни"резервни части по 5-10лв.! Въпрос на вкус все пак, но не и за хвалене!!!
kr1100 - майстор
Тинки ходи на хирург да ти извади ръчичките от задника.
Направи си 1 рамка от черна пластмаса - донори колкото искаш , изключвам автоморгите . Сума ти техника се изхвърля -пластмаса колко искаш
sinfon - специалист
kr1100 написа:
Като си много ербап пусни 1 снимка тука на този Пасатко отвън и отвътре с радиото
Пусни ти снимка на твоя.
kr1100 написа:
Направи си 1 рамка от черна пластмаса - донори колкото искаш...
Въпросът е да стане нещо културно, не да изсереш едно лайно!
ZMeyGorianin - майстор
пишман_майстор написа:
...Но пък без Тинки и темите му, ще е скучен форума :)
Въобще дори няма да ми липсват глупостите му! Форумът е с техническа насоченост - за забавление си има куп други начини и места! Тука влизам да получа конкретна информация или да дам съвет, ако е във възможностите ми - не да премятам 10 страници с лигавщини докато стигна до нещо съществено...
Има форуми, където след втори спам по темата получаваш "жълт картон" и ако продължаваш - "червен"!
Тука даже са много по-либерални - за чесане на пръсти си има подфорум "Глупости"
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Тема "Декоративна рамка авторадио?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: