пон фев 02, 2026 9:43 pmgogo7777 написа: Абе опасно си е, намагнитизират се топките......и стават едни аномалии...Топките стават най-убави и магнитни в Банята на ТЕРМИНАТОРА![]()
Да те уредя с една такава?
пон фев 02, 2026 9:43 pmgogo7777 написа: Абе опасно си е, намагнитизират се топките......и стават едни аномалии...Топките стават най-убави и магнитни в Банята на ТЕРМИНАТОРА![]()
пон фев 02, 2026 9:32 pmhidrazin написа:Предлагам да оставим на компетентните органи да си спорят колко е опасната и колко е безопасната граница, аз изтъкнах достатъчно други кусури, заради които този тип отопление се ползва ограничено, а аз съм го зачеркнал отдавна и такова нещо няма да предложа на клиент. Пък ти като искаш си слагай, монтирай и на приятели. Друг спор имаме ли, че мисля да си лягам?
пон фев 02, 2026 10:21 pmLazarGanev написа: Предлагам да оставим на компетентните органи да си спорят колко е опасната и колко е безопасната граница...Амиии... за твое съжаление аз съм от тях и това ми е работата.
вт фев 03, 2026 11:12 amgogo7777 написа: Защо да се крие? Лазар се придържа към темата. Пансим е доста ерудиран и знае какво иска. Може би създаването на прототип, може би за спорта или нещо друго. Трябва му електрическо водно подово отопление.Знам че е ерудиран много добре. Точно за това си мисля, че не е за прототип питането.
![]()
пон яну 05, 2026 7:33 pmPansim1 написа: ЗдравейтеОще веднъж цитат, за по-бавните! Моля без подмятания, някои по-бавно възприемат условието на задачата
Стая с около 8 кв.метра площ
Желанието е да се направи водно подово на електричество
Задължително с нагревател. ТП не се предвижда
Разхода на ток не е важен
Моля за конкретни мнения.
ПП стаята не е на мен. Мнения от типа - защо не е с климатик, въглища или печка на отработено масло не са полезни![]()
Благодаря предварително!![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: