Така е брат. За това както помниш ходих 3 пъти на матура
.И следващият път да се обадиш като си дойдеш. Всъщност снощи монтирах GREYKOто на Д. Станоев.

kalin72 написа:Хубаво, зарибихте меЦената съм ти я писал. Имай в предвид, че по мои груби сметки калоричността на слънчогледовите пелети е някъде около 2/3 от тази на дървените ( поне тези, които съм пробвал ).Ще гледам да купя RB20 и 5 тона слънчогледови пелети за догодина
И май ще се наложи да преустройвам навеса за дърва на навез за пелети
))
Каква е цената на RB20 сега? Ще гледам да навия и комшията, ама той е с Виадрус...
alex_serviz написа:Ако не е тайна колега от къде и за колко вземеш слънчогледовите пелети?kalin72 написа:Хубаво, зарибихте меЦената съм ти я писал. Имай в предвид, че по мои груби сметки калоричността на слънчогледовите пелети е някъде около 2/3 от тази на дървените ( поне тези, които съм пробвал ).Ще гледам да купя RB20 и 5 тона слънчогледови пелети за догодина
И май ще се наложи да преустройвам навеса за дърва на навез за пелети
))
Каква е цената на RB20 сега? Ще гледам да навия и комшията, ама той е с Виадрус...
Иначе аз си взимам по 1 тон ( понеже нямам много свободно място за съхранение ) и като привършат зареждам следващия тон...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: