Нека намерим най-тънките цени.
NovobranecGT - напреднал
n_a написа:
Avas_co написа:
И ние тук още си ги знаем като Конрад, нищо че нямат нищо общо с немците, не знам дали още става да си поръчаш нещо от каталога на немците.
Лятоска от Конрад ме пратиха на Щайнбергер на каталога, начи са едно и също. Тъпо така с имената, но явно не им пречи на бизнеса
Не знам точно от кога, но сигурно има 2 години, откакто в Русе си смениха табелата на Steinberger.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
NovobranecGT написа:
...
Не знам точно от кога, но сигурно има 2 години, откакто в Русе си смениха табелата на Steinberger.
Викаш да вдигам по-често поглед и да не карам само по спомени
presar - специалист
n_a написа:
NovobranecGT написа:
...
Викаш да вдигам по-често поглед и да не карам само по спомени
И в БУРГАС са Steinberger от около година и половина.
grizan1980 - специалист
Kirilpm написа:
Припоя е на райдер с това си обяснявам проблемите,самия припой е адски калпав,но ми трябваше спешно и въпреки всичко не ми свърши работа,наложи се да си чопна от едно старо захранване.Самия припой като стои се осолява отгоре телта,нещо което с качествени материали не ми се е случвало.Това което ползвам на пръчки има оллово тоест си е класическия Тинол и с него се запоява много приятно,спойките стават лъскави,с новите припои стоят някак по матови.А нишадъра го позлвам точно за почистване на човката на големия поялник,имам и една кутийка с флюс,но за няколко топвания на поялника тя заминава :lol: За кофти детайли,където не може да се изчисти напълно,ползвам негасена солна киселина,разбира се много внимателно и ми се получава,ръждопреобразувател до сега не съм опитвал,но като гледам този зеления на Селт,който продават по магазините по-добре да си купя ортофосфорна киселина и да си я разредя.това в пластмасовите шишенца само името му е ръждопреобразувател.
За мен лично марката "СЕЛТ" съм я изтрил завинаги. А за качествен ръждо-преобразувател ползвам един на Вюрт но е 10лв за 100г :)
Kirilpm - специалист
На Селт автоемайлака им става да си боядисаш врата,ограда,ремарке,колесар за лека кола не бих го препоръчал.Хубавото му е че е 10лв литъра.За ръждопреобразувателя на Вюрт две мнения няма.
mitko64 - майстор
Tази сутрин излязоха новите новите попълнения в Lidl.service . Oчаквайте пендулата без изтегляне и нови модели на колонната бормашина и мултикътъра. Последния най ме интересува, обещал съм да го взема на братчеда, че последният път се изчерпа още в 9 часа сутринта.
alcek - помощник
mitko64 дай линк да видим какво има.
nikolson - майстор
Прикачен файл:
преобразувател ръжда.PNG
преобразувател ръжда.PNG (6.77 KиБ) Видяна 1686 пъти
В магазина за химически и лабораторни изделия 1л ортофосфорна киселина е 9.70лв. Ацетонът е около 5лв. За 14-15 лева-2 литра преобразувател.
lov - майстор
Не знам от къде го изрови това съдържание на преобразователя. Преди ми беше попадало точното съдържание но си бяха 4-5 компонента но май без ацетон. Спомням си че имаше спирт и хидрохинон. Ама то те така кой да си води записки кат лабораторията на химиците беше съседната врата у фабриката. :) Черпиш една лимоната и те ти забъркват един литър. :cool: И вършеше работа в пъти по добре от този който се продаваше по железариите.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: