• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 244
Всичко за дърводелството
nikolson - майстор
Да, Ербауер е май Worx , само че като е на промоция, е на много по-добра цена. Впрочем, двигателите им са Мабучи , с каквито са и Макита. Риоби съм виждал в щатски сайтове от сините модели на много добри цени. В британските форуми сините много ги хвалят, та се каня да грабна един, ама ще видим. Ей тия http://www.amazon.com/Factory-Reconditi ... obi+router
EDI - майстор
Да, аз МАКАЛИСТЪР ползвам, втора ръка е, доволен съм от нея.Плавен старт, поддържа обороти, няма луфтове, които практически да са от значение за качеството на обработка и настройка.Скоро май в продавалника имаше син РОЙОБИ, ако не се лъжа.
lavka86 - специалист
Колеги закупих оберфреза марка KINGCRAFT KBF1200N. Пишете отзиви ако някой е работел с такава машина.
EDI - майстор
По-скоро ти трябва да даваш отзиви, че вече си я купил :lol: .Завъртя ли я за проба.Като гледам инструкцията, стандартен китаец, добра мощност за 6 и 8 цанга.Вече ти ще кажеш как са луфтовете в двете колони.
gss - специалист
Аз чакам да пристигме Hitachi M12VE, ще видим дали съм се прецакал :)
EDI - майстор
Машината е добра, широк обхват обороти, плавен старт, добър ход на машината, май 65 мм беше.Нова ли си взе.
gss - специалист
да от ebay ще ми дойде към 400 лева, но сега пък идва ред да се намери 12 мм цанга
lavka86 - специалист
Машинката е внесена от Германия, надявам се да не е китайче. Утре ще я получа и ще пиша разбира се.
EDI - майстор
Защо ти е, фрезерите ти 12 мм ли са.То, като си купиш машина 1/2, започваш да си купуваш и фрезери 1/2. :lol: Сигурно ще намериш 12 мм цанга, М12 има много варианти, и цолов и метричен.В България се продава М12, трябва да питаш за цанга 12 продавачите.
lavka86 китайче е, само бранда е немски.
lavka86 - специалист
Благодаря EDI, ще пиша как се държи.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: