• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
Турбокомпресора умишлено ли го пропусна, или не го забеляза? ;) Ще го направи и още как. Но все ми се струва, че има повече от спортен филтър там :-D

Адаш, хайде гледай си твоята камбанарийка и не ми чети постовете, като не те кефи, става ли? Извини ме, че накърних очните ти нерви, като използвах полови органи...
Не съм го пропуснал, но ми ставате смешни как си хвалите нафтовите печки, че много вървяли че си и вярвате.. :-D
Ето, сам признаваш, че 1.8 турбобензин ще изпревари 2.0 турбодизел....
Та, за какво беше спора, че се обърках нещо.. :?

А за това дали си ми адаш, не знам.Нито те познавам, нито съм те виждал.
nikolovvd - майстор
Двулитровия дизел на VW до 2008-2009, дава 140 коня. Новия дизел от 2010 на Мицубиши 1.8 е със същата мощност.
Фордовия Екобуст 1.6 е с 182 коня, а отделно от еднолитровия бяха изкарали над 400 коня.
Не знам защо спорите и сравнявате турбодизел с обикновен бензинов двигател.
Сравнявайте атмосферен дизел със съответните бензинови двигатели!
toolegittoquit - майстор
nikolovvd написа:
Не знам защо спорите и сравнявате турбодизел с обикновен бензинов двигател. Сравнявайте атмосферен дизел със съответните бензинови двигатели!
Самият факт, че може да става дума за сравнение между атмосферен бензин и турбо дизел, говори зле за дизела. :)
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
Chefo77 написа:
Турбокомпресора умишлено ли го пропусна, или не го забеляза? ;) Ще го направи и още как. Но все ми се струва, че има повече от спортен филтър там :-D

Адаш, хайде гледай си твоята камбанарийка и не ми чети постовете, като не те кефи, става ли? Извини ме, че накърних очните ти нерви, като използвах полови органи...
Не съм го пропуснал, но ми ставате смешни как си хвалите нафтовите печки, че много вървяли че си и вярвате.. :-D
Ето, сам признаваш, че 1.8 турбобензин ще изпревари 2.0 турбодизел....
Та, за какво беше спора, че се обърках нещо.. :?

А за това дали си ми адаш, не знам.Нито те познавам, нито съм те виждал.
Стоянов, не съм казвал, ама никъде, че 1.8 турбобензин не върви повече от 2.0 турбодизел. Ако съм го написал някъде, припомни ми, моля! Защото може да съм фен на дизела, но не съм сляп фен на дизела. "Адашче" е обръщение към Стивмастер-а, не към теб.

И пак към него - не знам колко ти се вижда самочувствието ми, но ми писва сульо и пульо да ми определя какво да говоря, на кого да го говоря и как да го говоря. Лично тровя само един човек и ако прекаля, ТОЙ ще ми каже да спра - ако премина границата. Ти като какъв се изживяваш - нямам идея. Не съм виновен, ако имаш твои си проблеми, така че не виждам по повод на какво ме нападаш. Че да ми коментира и "надутата гайда". Не мисля, че е надута, но и да е - не помня да си учавствал по какъвто и да е начин в надуването И, така че не знам какво изобщо ти дава право да я коментираш. Или ми е къса паметта нещо и си ми помогнал по някакъв начин?

Николов, данните в каталога често са без резервата. И на мен са ли събирали повече от каталожните, на няколко пъти, на различни бензиностанции. Не ми се вярва да съм суперкарък :)
Последна промяна от Chefo77 на ср сеп 23, 2015 5:29 pm, променено общо 2 пъти.
stan73 - майстор
Предлагам да прекратим яловият спор за двигателите. Всичко е относително, всеки си има предимства и недостатъци. Добре е да се поддържат правилно и да се експлоатират разумно. Важното е да ни вършат работа и да не аварират често.
Наздраве и безавариина ! :partyman:
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
.... Защото може да съм фен на дизела, но не съм сляп фен на дизела.

=D> :klatsch: :prayer: :prayer:
:partyman: :sauf:
ivanovbg - майстор
stan73 написа:
Предлагам да прекратим яловият спор за двигателите...
Aaaa, не! Как ще продължим да мамим с разхода на таралясниците? Нали така се казва темата - Измами с разход на гориво. :wink:
:partyman:
Junak - майстор
viewtopic.php?f=36&t=48054&start=620#p720600
Аз ви дадох данни за разход на 1,9 DI-D, периодът е достатъчно голям, за да се избегнат грешки.
toolegittoquit - майстор
Junak написа:
Аз ви дадох данни за разход на 1,9 DI-D, периодът е достатъчно голям, за да се избегнат грешки.
Много ти е голям разхода. На мен на бензин ми е по-малък разхода. Явно, че кофти нафта. Той и бензина е боза.
bigdragon - майстор
toolegittoquit написа:
Junak написа:
Много ти е голям разхода. На мен на бензин ми е по-малък разхода. .....
:shock:
Сега ще видим кой ще ти се вържи на акъла и ще започне да ти обяснява колко си ....
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: