• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Andri01 - майстор
Да бе,избил рибата !То нЕма риба вече в морето,ко ще бие?:(
gogo7777 - майстор
fox_vt написа:
...Единия с изречение от пет думи те прави луд, другия въоръжен с линкове те разхожда по тъча да намериш топката...
:prayer: :prayer: :prayer: :jg: :jg: Представих си картинката и не мога да спра да се хиля :lol:
Ама бисер ли е......... :lol:
Тани - модератор
profesionalist_wood написа:
Един мой роднина беше си донесъл една бензинова водоструйка от америка за 3000 долара,беше я ползвал малко и я продаде за 700 лв. Забравих марката ама страхотно миеше всичко,даже имаше опция за мощна струя за изчистване на бетон,дори можеше да стигне до арматура.
Ако може марката и модела, че имам една плоча и няколко трегера и колони за бутане :lol: :lol: :lol:
8180 - майстор
Фитилчо написа:
Е как бе, със средния се отваря нов прозорец и ....
Не знаех, че вече е "прозорец" - остарявам, явно. :)

П.П. В контекста си е наред. Дано не се сърди Колегата. :prost:
fbr - майстор
Разглобяемо преносимо бунгало
Микровълнов бойлер
Очаквам с трепет следващата идея на "рибарят"
nv952 - майстор
Това ми е първото мнение в тая тема :)
nv952 написа:
Днеска от много време на сам,не съм минавал през подлеза...та кво видях.За тези дето не знаят,през тоя подлез минават много деца от два комплекса в Бургас за училище...Проводниците си висят и всяко дете може да пипне от любопитство :shock:
Нямах с какво да проверя дали е "под напрежение" :sad: Тоя контакт беше изкаран преди 5 години за едни магазини дето продават.
Изображение
Gadnyara написа:
Е, при цялото възмущение, което изразявате, защо просто не окъсихте проводниците, та да се обезопаси (ако изобщо има напрежение) :?:
Сега си видях бисерите на предната страница ](*,)
Gnus - специалист
Не знам дали това е успокоително, но сегашните деца имат много по-слабо научно-техническо любопитство.
Andri01 - майстор
"...Зетя се скарал със свекървата ѝ казал: ..." :?
Andri01 - майстор
"...Хватката е да го вкараш целия преди да си зачукал конуса (мале как прозвуча :lol: )...." Е, ко бе,готино звучи,но все пак е важно и умението! А то с годините дава фира нещо :(.
iivanov - майстор
Andri01 написа:
"...Зетя се скарал със свекървата ѝ казал: ..." :?
То в тези времена , не се знае , кой кум , кой сват , кой на булката брат.

А за булката съвсем не се знае.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: