• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Извинявам се, явно не съм догледал, че е за комплект! И аз там ги изрових.
stan73 - майстор
Пфу, напразно ме шашна ! Викам си: егати рядката и скъпа откъм консумативи екзотика...
От друга страна е факт, че от проучванията които направих в нета за БГ ги има само там. На още много места се продават с какви ли не размери и на най-различни цени, но само там видях тези. Всъщност обаче има най-много от стандартните - 75х533.
mitko64 - майстор
Изрових ги и в сайта на Радер, от линка горе във форума, ама цени няма.
nikolson - майстор
Много се стряскате с тия консумативи. Щом е райдърски, има ги навсякъде
http://armen-tools.com/site/raider/index.php?cls=183120
Някой варненец проверявал ли е тоя склад?
http://www.industrial-supply-bulgaria.com/
mitko64 - майстор
Аз драматизирах нещата от недоглеждане, за което пак се извинявам! :prayer: Ама и те така са ги написали- шкуркА и после 5 бр. за комплект.
nikolson - майстор
Аз рядко ползвам лентовия, затова купувам райдърски. Ако е за качество, Ташев продава немски, ок. 2.20лв/бр., Интралинк Бургас продават на Тиролит. http://www.abrazivbg.com/ - тия и те немски. Даже има една фирма някъде пловдивско, която произвежда по поръчка (лепи ги), ама чак до там... А и само съм я мяркал, не помня друго, освен че май беше в Панагюрище.
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
razli4en73 написа:
Еee..най накрая някой да ни разясни как ставали нещата :?
Това, че ме бъзикаш, дали ще омаловажи глупостите, които си написал по-рано ?
=D>
razli4en73 - специалист
mitko64 написа:
Коланите са същия размер като на Райдер. От ценовото проучване, което правих миналата седмица са около 7 лв. бройката. Има различни едрини. Иначе чакам в четвъртък да я купя, за да сменя невероятният боклук който имам- Ferm. Сигурно има и други производители. Ползвам случая да дам мнение за един лидълски продукт от серията за бога братя, не купувайте! Става въпрос за комплекта хатиено тиксо за облепване на OM- Klebertechnik. В какъв филм се вкарах с този боклук. Преди две седмици облепих прозореца и вратата на балкона, да не ги напръскам с ъглошлайфа. После шпакловане и боядисване покрай тях, и вчера тръгнах да изрязвам и разлепвам, та половин ден съм чегъртал с шпаклата. Това чудо се спекло като битум, кисна го с вода, само се дере хартията на места. Опитвах със спирт, същата работа. Накрая абразива на Роли реши проблема. Вече, освен Тesa, друго нищо не купувам. Понеже стана въпрос за колонната бормашина на Парксайд, и аз и се точа, но едва ли това има общо, с това да ги провокирам да я пуснат. От 2009г. не са имали предложение за нея, а с Ейнхел май нещата са се разсъхнали- изчезнаха всичките им продукти. Гледам произвеждат главно за Аldi.
За мощността на шмиргела- моят е 150W и освен за точене на свредла, за друго не става. 240W не знам как ще бъде, но предполагам по- добре. а 900W си е истински шмиргел, с такъв тъста си точи стругарските ножове, няма спиране при натиск.
Абе те нека да знаят,че и се точим(колонната бормашина),пък знаеш ли може и да ни зарадват след някой и друг месец :wink: ....колегите съфорумци разбират,надявам се,че се шегувам и това не е сериозно....,а тези без чувство за хумор да прощават..
bulhomes2 - майстор
Да се обадя и аз за влагомера тогава, че ме е яд, че го изтървах. И за песъкоструя и ексцентършлайфа.
razli4en73 - специалист
давайте,давайте,бай Лидл гледа.... :lol:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: