Нека намерим най-тънките цени.
tntcom - специалист
Изглежда достатъчно голямо да може, ама тези 22вт :? . Предния път за малко да го взема, питах дали е читаво, ате ми обясняват купуваш и като не ти е по-стандартите можеш да го върнеш. Обаче ръцете ми бяха се напълнили, а и бързах за работа и пропуснах.
Ако си го вземеш пиши, че и на мен ми е интересно.
Kirilpm - специалист
Щом конкурентите са няколко пъти по-мощни едва ли ще го взема,на мен ми трябваше предимно за рязане на нестандартни отвори и за пробиване на малки дупчици.
vasko9999 - специалист
Ето този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20160%20A1 е 160 ватов на 220 волта и мога да кажа че съм доволен от него.Пускаха го в началото на миналото лято по спомен на цена от 50лв.Ако не си на зор изчакай.
kozl - майстор
vasko9999 написа:
Ето този е 160 ватов на 220 волта и мога да кажа че съм доволен от него.Пускаха го в началото на миналото лято по спомен на цена от 50лв.Ако не си на зор изчакай.
Снимката отговаря, текста не :? Или къде му е акумулатора :?
vasko9999 - специалист
kozl написа:
vasko9999 написа:
Ето този е 160 ватов на 220 волта и мога да кажа че съм доволен от него.Пускаха го в началото на миналото лято по спомен на цена от 50лв.Ако не си на зор изчакай.
Снимката отговаря, текста не :? Или къде му е акумулатора :?
Просто са сбъркали описанието.На 220 волта си е.
Kirilpm - специалист
vasko9999 написа:
Ето този http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20160%20A1 е 160 ватов на 220 волта и мога да кажа че съм доволен от него.Пускаха го в началото на миналото лято по спомен на цена от 50лв.Ако не си на зор изчакай.
Благодаря ти ,колега.Точно това ми трябва,определено ще го взема когато го пуснат.
mitko64 - майстор
Синът ми има такова Parkside 160W, Повече от година и половина го юрка здраво, реже там компютърни кутии, планки, шлайфа, дупчи и какво ли не. Върви си с гъвкавия шланг, стойка за окачане, стойка за фрезоване и приличен комплект консумативи, всичко в куфарче. Купувах му го от Германия, за 30евро с доставката.
grizan1980 - специалист
tntcom написа:
Изглежда достатъчно голямо да може, ама тези 22вт :? . Предния път за малко да го взема, питах дали е читаво, ате ми обясняват купуваш и като не ти е по-стандартите можеш да го върнеш. Обаче ръцете ми бяха се напълнили, а и бързах за работа и пропуснах.
Ако си го вземеш пиши, че и на мен ми е интересно.
Аз колеги , имам такъв инструмент. За задачите които го ползвам е чудесен. Използвам го за малка бормашинка за пробиване на отвори в печатни платки. А и за почистване на дребни детайли.....
tntcom - специалист
И на мен ми се струва да е мощно. Щом заточва и брадви... и други работи ще може да прави.
Гледам че се храни с 12волта и ми е интересно, ако ти се наложи да го вземеш с теб някъде дали има начин да се захрани от подходяща батерия?
Също пише че е много тихо за разлика от другите, което значи да не се притесняваш ако има да си работиш по тихите часове.
Аз си взех от акумолаторното, то е по-шумно, а и много вибрира и е едва 9 вата(на 10.8 волта). С него дупча 3мм в поликарбонат и по меките дървесини, но на твърдо се озорва и се блокира. Тогава трябва да го изклуча и като го вклуча си върти. :yawinkle:
mitko64 - майстор
Добри новини- ролковият шлайф http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20310%20A1 влиза в близките планове на lidl.bg. Очакваме също газов поялник, рендето, фрезата за канали , контурен трион, че отдавна не са пускали и нов модел на сабления трион. Доста неща ми се заформят за купуване.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: