Yordan_Angelov написа:Благодаря колега но това е за по-новите камини, моята е от старите.Kolega izpratil sam ti nastroiki za burnit 23 kw,izprati ni Edna snimka na taq tvoita kamina da vidim kvo e tva po staro upravlenie za 23kW.
Sorry za latineca.
Yordan_Angelov написа:Благодаря колега но това е за по-новите камини, моята е от старите.Kolega izpratil sam ti nastroiki za burnit 23 kw,izprati ni Edna snimka na taq tvoita kamina da vidim kvo e tva po staro upravlenie za 23kW.
benimm8808 написа:ivoto написа: 9.2.01 = -4Тва за кво служи(превеждам си го),но не мога да му хвана принципа.
toto1221 написа:моля някой да помогне,купих си пелтна камина бурнит комфорт пм 15,свързана ми е и вече е ползвам 20 дни но разходът е доста голям 6 часа 9 килограма,23 часа 30 кг. като се има в предвид че вънка е 10 градуса.Колега задай и да модулира по темп.на водата и увеличи разликата в градусите при модулиране от 2 на 5 и няма да имаш ядове с изключване и включване на камината.С какви пелети си?По спомени stand by на off за да модулира по вода беше.
по мой наблюдениа пуска много пелети при запалване,направил съм е на минимум -7 пелети и горелка 1 степен темп на водата 64 градуса достига ги за около 40 минути и изключва
не разбирам нищо за това помагайте
и още нещо което ми се стори странно нагласям е на 55 градуса на водата първиятпът достига 60 градуса и изключва,след което,пада на 52 и пак пали ,но вече достига 60 градуса без да е включена горелката а свети лампата за фаза на стабилизация горелката включва и започва директно да модулира на 67,70 градуса при полоьение че съм и задал 56 градуса на водата камината изключва
67,70 понякога дори и на 77 и докато изгасне напълно става над 80 и показва ерор
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: