• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 89
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте.
Извинявам се за спама, но искам да попитам някой може ли да ми даде телефон или някакъв друг начин за връзка с kotaraka ? Много искам като неговият ambilight, но за съжаление не ми е по силите.
Поздрави.
resistbody - майстор
Здравейте, ще сменям луните в коридора с LED, но какъв траф да търся, всеки ли става или трябва по-специален.
Трябва ми за 20луни по 3-4 вата, значи 100-тина вата
Lisko - майстор
виж в ибей или в дх.ком
100 вата ел мощност ще ти докара светлина повече отколкото 600 вата жичкова крушка, сигурен ли си че толкова искаш ?

например: http://dx.com/p/sanpu-100w-12v-8-3a-alu ... wWLiYVnjPw
kozl - майстор
Зависи от луните. Не са ли много за Коридор?
Някъде по напред съм постнал такива пригодни да работят със захранване за халогенни лампи.
Избери си луни да ги харесат как осветяват и според потребностите им ще решаваш захранването.- дали им е необходим стабилизиран, постоянен ток или работят и с променлив. Може да се групират по няколко в различни кръгове с по - маломощни захранвания?
2v6 - майстор
resistbody написа:
Здравейте, ще сменям луните в коридора с LED, но какъв траф да търся, всеки ли става или трябва по-специален.
Задължително ли трябва да са с "траф"?
Има луни със захранване 100-245 VAC.
resistbody - майстор
kozl написа:
Зависи от луните. Не са ли много за Коридор?
Някъде по напред съм постнал такива пригодни да работят със захранване за халогенни лампи.
Избери си луни да ги харесат как осветяват и според потребностите им ще решаваш захранването.- дали им е необходим стабилизиран, постоянен ток или работят и с променлив. Може да се групират по няколко в различни кръгове с по - маломощни захранвания?
7 метра е коридора, луните са 14, не смятам че ще е силно, а и имам 2 кръга на осветление, единия е с обикновени крушки на датчик за движение, другия е този с луните. В момента съм с 12ватови луни - едни като енергоспестяващи крушки, навити такива, но 50% са изгорели.
Пускал въпросните LED луни на траф за халогенка, но те са в едни осветителни тела с по 4 трафа за 4 халогенки, 2-то ги разкарах, защото 4 луни на 1 траф го претоварваха, а и да не са 4 трафовете, АС-АС бяха трафовете но на 20000хз (по спомени говоря)
2v6 написа:
resistbody написа:
Задължително ли трябва да са с "траф"?
Има луни със захранване 100-245 VAC.
Бързо се прецакват, поне тоя модел който имам.
lecki - специалист
Купи си траф към 150W за да нямаш проблеми :)
Ако е обикновен не забравяй грец и кондензатор (за LED-овете).
vaseto69 - напреднал
Искам да направя запитване относно темата но не зная как.Бихте ли помогнали?
Тани - модератор
Обикновено става от клавиатурата, но може и да:
- напишеш въпросите си на лист , да ги снимаш, и да публикуваш снимката тук
- можеш да снимаш клип с въпросите, да го качиш в ютуб и да дадеш линк в темата.
Ако трите предложения не са достатъчни, ще измислим и друг начин да зададеш въпросите си. Тук сме се събрали креативни личности :wink:
kuger - майстор
vaseto69 написа:
Искам да направя запитване относно темата но не зная как.Бихте ли помогнали?
Ми, както си питал, как да направиш запитване, по същия начин.
Ако искаш да питаш на "лични", избираш към кого да направиш питането, и от бутон "лични" отваряш диалогов прозорец, пишеш там, и пращаш.
Капиш?
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 89

Тема "Осветление със светодиоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: