Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
139лв. е в брошурата от април 2015г. Сега си е все 149лв.
Ъглошлайфа е модела със само един лагер на короната и втулка.
Рендето е отлично :supz: .
stan73 - майстор
Valyo68 написа:
Струва ли си:
1. Стойката за ъглошлайф 125/ прилича ми на енхелската в Практикер/ и цената е същата - 35лв.?
2.Ъглошлайфа за 60 лв?
3.Ръчна шлайф машинка 160 вата?
4. За рендето прочетох само добри коментари!
1. Не е лоша
2. За парите си е прекрасен, но е за работа с 2 ръце ! (не очаквай, че ще можеш да работиш с него с една ръка, но и не го препоръчвам, предвид не-малката мощност), на втулка е, по-статрият модел беше с по-нормален лагер, има и регулиране на оборотите.
4. Може, но когато аз си купих такова - може да съм случил на дефектно, защото моето загряваше много и звукът му не беше добър. В крайна сметка им го върнах.
resistbody - майстор
Първият шлайф който взех, беше много здрав доста трудно се предаде след много работа, смениха го с НОВ но няма и 30 минути работа общо и отказа.... сега пак ще ходя да ми го сменят :D Дано този път случа на бройка...
stan73 - майстор
Купихме с един приятел лозарски ножици от Лидл и от сестринската верига Кауфланд (3 бр - единият с наковалня, а другите два: разминаващи се). Вероятно са произведени на едно място. Мноого са добри, а пък за цената си са направо върхът.
EDI - майстор
От едно място са, като близнаци, само надписите и отенъка на цветната гума по дръжката са различни.Жената и тя купила една с наковалня за вилата, че на лидълските не можах да се включа, та ги сравнявах снощи.
rossenboy - специалист
Малко в страни от темата за инструментите, но все е Лидълски продукт - някакво мнение и информация на комплекта за полиране (две пасти и разните му там кечета) - мисля да ги ползвам с някакъв накрайник на винтоверта (малко механизация все пак, че на ръка не си е работа). Не очаквам кой знае какво, но поне някои от драскотините по лака да махне, екстра.
fore - майстор
Ползвай пастите на 3М ! Те вършат перфектна работа и знаеш каква им е абразивността със сигурност.

Аз имам Полир-флекс на Райдър и с 3М пасти заличавам дълбоки драскотини по боята. Е преди това нанасям оригиналната боя-поръчана с четчица от лак за нокти- става с покривче. После полирам с водна шкурка и много вода. И накрая за да възстановя лака действам с пастите.
kuuuuuul - майстор
Дочух че Лидъл е купил Кайфланд. :?
nikolson - майстор
kuuuuuul написа:
Дочух че Лидъл е купил Кайфланд. :?
Кауфланд Е собственост на Лидъл. Създаден е за инвестиране в Източна Европа, с цел да не се компрометира бранда Лидъл, при неуспех, както се случи с Карфур.
profesionalist_wood - майстор
Дайте новата брошура. Имало пусната косачка днес в Лидъл за 155 лв!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: