Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
Сложил съм снимка на поялника, иглата на дюзата е много дълга и без уплътнител, освен това не влиза хубаво в накрайника на флакона и газ се лее на поразия. Не е болка за умиране, ще измисля нещо.
Не съм го ползвал все още освен да нагрявам до червено кламери :) Дебита като пистолет за горещ въздух е малък, но температурата висока, ще става за огъване на пластмаса, а може би дори за заваряването и.
fore - майстор
Добре, а със стандартен флакон за запалки купен от магазинте, положението с наливането на газта какво е ???

Щото като те чета, то повечето газ отива на вятъра.
DundyTheCroc - майстор
Със стандартен флакон е същата работа, а с флакона от поялника си зареждам нормално запалки, с една дума дюзата за зареждане е куца :)
fore - майстор
Ти ме разубеди да ти кажа. С тази фира. И да трябва да търся разни малки уплътнения от стари запали за да уплътня този теч, не го разбира. А и както видях и аз дюзата е доста дълга и ще иска някакво бая продълговато уплътнение или да се подложи друг елемент и отгоре уплътнението.

Абе сигурно има начин да се направи, но ...............за почти една 50тунгерица, ми се струва че са се оляли като цена/качество.

Примерно ако се напълни със силикон целият канал около дюзата и после се изчака да изсъхне- до горе. Няма ли да уплътни добре после ?! :? Силикона си става бая твърд като го извадя от конусната дюза -втвърден след престой там.

Но ако самият ръб/диаметър на отвор на дюзата е калпав, тогава няма да има ефект и това.
На запалката е по объл и с по голям диаметър субективно погледнато. А на поялника е конусен и тънък.

Дюзата на бутилката с по голям диаметър ли е от тази на запалката/поялника или е с по малък ? Тоест кое в кое влиза. Не съм пушач и не знам тия работи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
DundyTheCroc написа:
Имам такъв флакон за левче, ма и там газ се лее по ръцете, има нещо гнило в дюзата на поялника, една такава дълга и без гумено уплътнение е.
Изображение
Резбата за какво е? Направено да се развива и сваля? Защо?
fore - майстор
Тези резби ги има понякога. Дали са за присъединяване към гъвкав захранващ шланг или за друго незнам. Иначе и самата дюза очевидно се демонтира -има си каналчета -часовникарски стандарт за отвиване.

Много е вероятно така направената дюза с резба да е точно за захранване от постоянен източник. Обаче когато се зарежда от флакон, не става качествено.
Георги Иванов(алцек) - специалист
vonder написа:
Днес си взех въпросното шлайфче. За тези пари не се замисляйте. Parkside PHS 160 C4
Вчера и аз заприходих едно шлайфче като на колегата.Но само една шкурка със машинката.Ако някой види шкурки в ЛИДЛ да свирка.
mitko64 - майстор
sstefanov написа:
Само преди месец го имаше, защо не им се обадиш и да ги питаш дали някъде не е останала бройка?
Преди няма и месец пускаха, ама малкия 125мм. Те него си го пускат през месец, два, но никой го не ще. Големият отдавна не е пускан.
vonder - напреднал
алцек написа:
vonder написа:
Днес си взех въпросното шлайфче. За тези пари не се замисляйте. Parkside PHS 160 C4
Вчера и аз заприходих едно шлайфче като на колегата.Но само една шкурка със машинката.Ако някой види шкурки в ЛИДЛ да свирка.
http://www.zigifly.com/igrachki/rezervn ... -parkside/
fore - майстор
Толкова ли е добър този шлайф ? Гледам залежаваше в централният Лидл на Екзарха до Ц баня. Това значи че не е търсен. Там и ........да оставя заминава !

Примерно газовият поялник, вчера имаще 4 бр, днеска няма. Брато ми купи един от друг Лидл, че аз до сега се разправях с входният Асансьор, че нашият техник го е занемарил и го уволнихме. Правихме ревизия на неговите ремонти в шахтата и нещата са трагедия, та сменяме го с други тоя мърляч. Ще ни пребие. Щял да заварява канала на Шаибата на въжетата, защото канала бил изяден. Новите техници казаха че е недопустимо ! Изрод. Избива пари Мърльото. :axe: :prayer:
Та преля чашата !

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: