Това ясно се подразбира, но не мога да схвана механизма на фиксирането на детаилите.
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
fore
- майстор
E-mag, Ако при тях нещо е намалено наистина на половина, то значи че е взето от производителя като преоценена стока с дефект. Аз го разбрах от първа ръка. Добре че дефекта беше отстраним от мен.
Няма нищо на 50% по евтино и читаво !
Пълни мошеници са това и въобще не им гледам офертите повече. Сервиза им е .........Румнско и изобщо нищо не ремонтират реално.
Абе далече са от Лидлската коректност. Интернет мошеници с две думи.
Няма нищо на 50% по евтино и читаво !
Пълни мошеници са това и въобще не им гледам офертите повече. Сервиза им е .........Румнско и изобщо нищо не ремонтират реално.
Абе далече са от Лидлската коректност. Интернет мошеници с две думи.
cholev
- майстор
Преди да открия тази тема си мислех, че само аз съм фен на Parkside
, а то какво се оказа- имало и други.
Причината според мен е ясна- ненадминато съотношение цена/качество. Добри цени, дизайн и прилично качество.
Аз започнах през 2012г с средния винтоверт 10.8в (лек мощен и удобен с отличен дизайн- все още ми служи безотказно) и като се почна. В момента Parkside и Florabest 50+ броя (след като прочетох тук един колега с 21). + значи че съм пропуснал някой и друг в броенето
По предната седмица разкарах за 20лв старото ренде райдър, което бях използвал 2 пъти и си купих лидълското. Остана компресора, който не е лидълски и май и той ще отплува, разни други ги изхвърлих или подарих (зеге, бормашина и др). Остана една бормашина спарки с която си бъркам разтвори като се наложи и компресора

Причината според мен е ясна- ненадминато съотношение цена/качество. Добри цени, дизайн и прилично качество.
Аз започнах през 2012г с средния винтоверт 10.8в (лек мощен и удобен с отличен дизайн- все още ми служи безотказно) и като се почна. В момента Parkside и Florabest 50+ броя (след като прочетох тук един колега с 21). + значи че съм пропуснал някой и друг в броенето

По предната седмица разкарах за 20лв старото ренде райдър, което бях използвал 2 пъти и си купих лидълското. Остана компресора, който не е лидълски и май и той ще отплува, разни други ги изхвърлих или подарих (зеге, бормашина и др). Остана една бормашина спарки с която си бъркам разтвори като се наложи и компресора
mitko64
- майстор
E сега не бъркай тука Спарки, определено са по- добри, но необосновано мноооого по- скъпи.Преди им бях фен, имам-имах 12 от тях. А за гаранция, нищо общо(като купуваш Спаркито, случайно забравят да ти споменат, че след 6 месеца си(беше)длъжен да го влачиш на профилактика). Абе откровени Ганьовски терикатлъци.
cholev
- майстор
mitko64 написа:E сега не бъркай тука Спарки, определено са по- добри, но необосновано мноооого по- скъпи....Сигурно е така. Специално бормашината, която имам не ме кефи- тежка с патронник с ключ който непрекъснато се саморазвива, превкючвателя удар/нормал трябва да го следиш. За бъркане на разтвор става

Георги Иванов(алцек)
- специалист
stanzx написа:Някой да е мяркал някоя застояла: http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20120%20A1Русе ЛИДЛ на гърба на НАП.
И не пишете от къде сте,ние имаме боб с чувалите,хвърляме и познаваме.
Фърбата
- специалист
mitko64 написа:Темата я откри hakama.A за бормашини специално, сравнение не може да има. Лидл имаха една готина двускоростна(с Рьом патронник) и решиха, че стига глезотии.Малка поправка
Темата е създадена от hakama. В интернет освен cholev може да я открие всеки, който потърси с търсачка, цъкне на линкче или пък случайно. Аз не помня как съм я открил

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература