• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Korohulio - специалист
Явно проблема с лепненето на Норда не е от майстора. Двама познати с дългогодишен опит с електрожен също не справиха с Норда. Пробвах и с ОК 46.00 и работи много добре. Май се насочвам към тях. Кажете и някаква алтернатива на Норд, за да пробвам и тях :)
agj - майстор
Korohulio написа:
Явно проблема с лепненето на Норда не е от майстора. Двама познати с дългогодишен опит с електрожен също не справиха с Норда. Пробвах и с ОК 46.00 и работи много добре. Май се насочвам към тях. Кажете и някаква алтернатива на Норд, за да пробвам и тях :)
ОК 46.00 e универсален рутилов е електрод !Норд са базични - можеш да пробваш някой от универсалните базични е електроди на Еsab ето каталога им -> http://products.esab.com/Templates/T129.asp?id=177919
Ronin - специалист
Колега електрожените сигорно не са лоши...поне аз досега не съм чул лошо за тази марка но погледнете как изглеждат фрониус,кемпи,и други подобни известни и неизвестни.......вярно че кутията е само обвивка но неизглежда сериозно,хората нямат доверие......и така.....ако тези неща се оправят сигорен съм че ще имат още по голям успех....!
mraveca - напреднал
marrrio написа:
Престанете да се набутвате със скъпи марки. Нашите Викита са много добри неотстъпват с нищо :roll:
Колега аз не се чувствам набутан с покупката си на Кемпи.Цените на марковите както и качеството на българските отдавна не са това което бяха.
Ronin - специалист
Утре отивам за кемпи минарк 170 Амперовото телоподаващо от панаира..!
ralev написа:
ESAB са собственици на завода в Ихтиман http://www.esab.bg/
Не разбрах добре какво има на предвид Йода, като казва
"Който иска да си купи Боклучави машини и да не му признават гаранцията след това да тича в "Арго-маркет"
Аз си купих небоклучава машина Gysmy 195 от Арго-маркет. Един месец след изтичане на ЕДНОГОДИШНАТА! гаранция спря да работи. Арго-маркет отказаха ремонт. Сега стоят на трупчета хиляда лева, вложени в небоклучава машина! Адвокатът ми проверява дали можем да ги съдим за това, че в EU продават само с една година гаранция. Но като гледам, ще пия една студена вода.
Ronin - специалист
Отказаха ти гаранционен или след гаранционен ремонт.....За първото да речем че такива са условията по гаранцията...но след гаранционен ремонт ако са отказали....ги зачерквам от моя списък....!
Ronin - специалист
Кажи нещо за кемпи...170-180 Амперовите.....
Ronin написа:
Отказаха ти гаранционен или след гаранционен ремонт.....За първото да речем че такива са условията по гаранцията...но след гаранционен ремонт ако са отказали....ги зачерквам от моя списък....!
Отказаха след гаранционен ремонт. Отказаха и да ми дадат някакъв документ, че ми отказват ремонт. Отказаха и да ми дадат дадат документ, че е бил при тях на сервиз. Въобще-чупката от тука, не те познаваме. А взех най-скъпото им Gysmi на 220 волта, уж да нямам проблеми.
Най-грозното е, че става дума за един месец след изтичане на гаранцията. Сега проучваме въпроса дали не можем да ги съдим, че са нарушили ЗЗП от 2004, според който гаранцията в EU е 2 години. От комисията по защита на потребителските права казаха, че могат само да им съставят акт. Ама това мене не ме грее. Но със сигурност това е последната маркова техника, която купувам. Ако ще е еднодневка, поне да е евтина. Да не ме боли като спатъхне! Затова ми прозвуча адски арогантно това на Йода : Купуваш боклучава техника и след това търчиш в Арго-маркет!
ZEDYCUS - майстор
itzo1952
Отказаха след гаранционен ремонт. Отказаха и да ми дадат някакъв документ, че ми отказват ремонт. Отказаха и да ми дадат дадат документ, че е бил при тях на сервиз. Въобще-чупката от тука, не те познаваме. А взех най-скъпото им Gysmi на 220 волта, уж да нямам проблеми.
. Ако ще е еднодневка, поне да е евтина. Да не ме боли като спатъхне! Затова ми прозвуча адски арогантно това на Йода : Купуваш боклучава техника и след това търчиш в Арго-маркет!
Колега, той го казва в друг смисъл. Явно и той е купил машина за която после не са му признали гаранцията.Скоро и аз имах проблеми с един евтин инвертор Кинзо, ремонтираха ми го в Пловдив в сервиз на Редко. Та майсторът ми каза, че лесно се ремонтира в сравнение с Джисмито понеже платките не са на СМД монтаж. Не че беше евтино , материали 30 лева , работа 80 лв. Поздрави.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: