• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
Тежката и голяма фреза трудно се управлява при работа на ръка :-D. Въпреки всичко честито :).
ZEDYCUS - майстор
Теон честито за придобивката, лека и безаварийна работа. :partyman:
griffin
Тежката и голяма фреза трудно се управлява при работа на ръка :-D. Въпреки всичко честито :).
Не съм никак съгласен с това. Както си тежи не може да я заклатиш, само я придържаш и леко буташ, без никакво усилие. Другото малките вибрации заради теглото. :-D

Гледам темата е за хвалене, та да взема да се похваля и язе. :lol:

Прикачен файл

Frezeri.jpg
EDI - майстор
А браво, честити фрезери.Промоции ли имаше.
ZEDYCUS - майстор
Еди, на промоция беше- минус 10 процента и безплатна доставка за Ук, легнаха под 130лв до Бг. От отдавна се канех да взема като твоите на Йонико, за вратите ми дойдоха бонус, щото имам. :partyman:
EDI - майстор
Идеално.Тука за 6-е фрезера от ТЕКА с 12 мм опашка 500 лева не ти мърдаха :partyman: .За ЙОНИКО долара поскъпна ,не знам как ще стои цената сега, ама пак ще е по-евтино при всяко положение.Тези за вратите, гледам интересен профил имат.
griffin - майстор
Зедекус тия 1/2 ли са опашките
ZEDYCUS - майстор
1/2 са. Марката е Торнадо от Рутландс. Интересно ми беше дали големия фрезер има биене някакво и го завъртях с голямата фреза, не мърда. С перфектен баланс е.
EDI - майстор
Еее, стига бе, Ванка, биене :lol: .То оставаше и да има биене.Вече и най-калпавите гаражни китайци нямат.
seeker - специалист
Здравейте, след дълго чудене и дебнене се прежалих да си купя оберфреза Макалистър 1200 вата с инчови цанги 1/2 и 1/4. Бих искал да си закупя това:
http://www.ebay.com/itm/Straight-Dado-R ... 566c16b2ca , но си нямам идея как да го поръчам. Евентуално ще трябва да си направя регистрация, имам виртуална Виза карта. Има ли някакви допълнителни условия, мита и др.? И още нещо... ако поръчам два, или три различни фрезера, за всеки един по отделно ли се начислява цена на доставка, или търговеца може да я пусне като обща пратка?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: