sergi написа:Включи на 3та степен помпата и затвори кранчетата на късия и средния кръг, абезвъсдушавай, като развиеш капачката на обезвъздушителя, изчакай 10 минути и повтори това с останалите кръгове!Трифон П.Трифонов написа:Ами включи на 3та степен помпата и затвори кранчетата на късия и средния кръг, абезвъсдушавай, после така с другите кръгове и накрая, остави помпата на 2ра степен, а радиаторната на 1ва.а каква е последователността при обезвъздушаването....
Провери нивото в разширителния съд преди това!
.gif)

.
.
 Ма за подовите не ми давай акъл как ще си стопи тръбите напука плочките. Сигурно съм намотал повече тръба от колкото ти си виждал някога на купчина. Пък моите си топлят и нямам грижа а пукнати плочки пък още също нямам. Има тука един колега дето ми е откраднал подписа.
  Ма за подовите не ми давай акъл как ще си стопи тръбите напука плочките. Сигурно съм намотал повече тръба от колкото ти си виждал някога на купчина. Пък моите си топлят и нямам грижа а пукнати плочки пък още също нямам. Има тука един колега дето ми е откраднал подписа.