вт авг 11, 2020 1:37 pmGornataOL написа: Не на последно място, предложенията би трябвало най-малко да бъдат обосновани защо са такива. Иначе стрелбата е безмислена...Колега, аз топля 120м2 етаж от къща със 20 кВт Грейко и съм доволен. Гори си слънчоглед и дървестни пелети без грижи, и можеш да си играеш много със настойките.![]()
вт авг 11, 2020 1:37 pmGornataOL написа: ...Аууу, дано мой да стреляш, при опита си да ма застреляш.
Не на последно място, предложенията би трябвало най-малко да бъдат обосновани защо са такива. Иначе стрелбата е безмислена...![]()
За тебе и само днес, вервай ми!
Без да ти смятам топлозагубите на трита етажа, както си обяснил надлежно дограми, вати и др. топлоизолации, обосновано мога да ти заява, че предложението ми надвишава изискванията ти, а по надоле нема. Сметни си ги ако искаш и не си го направил евентуално, и ще се убедиш. По македонските наставления за стрелба да са ръководя, пак ше улуча от първия път.
Ти избираш колко да си докачлив на правилни предложения. До тук отиват към 4ри, но не всички са точни. Ти избираш, теб ше топли.
Дай да видим кво е било закачено на изградената "водогрейна" инсталация, че да напрайм и триангулацията, за още по точна стрелба!