• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 154
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
6osi6 - майстор
Ти хубаво ги чаткаш, но преди да поискаш, кажи какво си дал, а не само дай-дай! :mrgreen:
tgv - специалист
Хайде Босиия, чети и питай?
Форума е уникален, 40-страници и НИЩО! Без да въздействам на Модераторите, но Темата си е за Боклука или за Говорилнята. :toimonster:

Е, ЩО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА :x
dj_marti79 - специалист
[quote="tgv"]Хайде Босиия, чети и питай?
Форума е уникален, 40-страници и НИЩО! Без да въздействам на Модераторите, но Темата си е за Боклука или за Говорилнята. :toimonster:

БОКЛУЦИ КАТО ТЕБЕ СА ЗА ГОВОРИЛНЯТА! А ФОРУМА Е ПЪЛЕН С НЕСЪДЪРЖАТЕЛНИ СТРАНИЦИ ЗАРАДИ БОКЛУЧИВИТЕ ТИ МНЕНИЯ, ОНАНИСТ ТАКЪВ!!!
Тани - модератор
tgv , ако ще казваш нещо ГРАДИВНО във форума като цяло , а не само в този раздел - казвай го , но ако продължаваш със заядливите си и негативно мнения - ти ще отидеш на боклука (в коша с бановете за постоянно), където ти е мястото. Форума е за позитивно настроени хора , а не за заядливци и място на което да си чешеш ЕГОТО - дотук от тебе сме видели САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ и нищо конкретно , дори и толкова обсъжданото от тебе "изобретение" . Колкото и да (смяташ че) разбираш - търси си друго поле за изява! Тук е място за хора които споделят идеите си , и хора които им посочват грешките И ИМ ПРЕДЛАГАТ РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ ! Ти от кои си? Досега те търпях , за да не излезе че съм те изгонил за това , че си се опитал да подведеш хората с неработещо решение за "енергоспестяващ" ел. нагревател с КПД над 1 - на всеки му се случва да се заблуди , но с течение на времето ми се струва , че и ти си знаел , че не работи , но си търсел начин да ти се обръща внимание. Е вече те познаваме добре и няма да позволя да разваляш всяка тема в която се появиш . Няма да чакам времето , когато ще заявиш в темата за електромобили , че имаш две совалки в гаража и ходиш всеки уикенд на пикник на луната, а пък хората там все още откриват електромобила! Затова се съобразявай какво пишеш! Ако ще помагаш - помагай , ако не - прав ти път! Никой не задържаме насила във форума , въпреки погрешното схващане , че трябва да си пазим всеки потребител!
edemy2001 - специалист
Тани написа:
.... въпреки погрешното схващане , че трябва да си пазим всеки потребител!
Вие пак си пазете потребителите, ама тези които няма да изгонят доста други такива! Аз лично определено се замислям дали да продължа да пиша тук!
tgv - специалист
Приемам критиките, макар че не съм съгласен с някои. Ще гледам да бъда добър потребител. :rolleyes:
А сега като един добър потребител, искам да попитам за следното.
Имам Ветрогенератор с диаметър на турбината 2 м. и номинална мощност 1,5Квата при скорост на вятъра 14м/с. Имам и два акумулатора по 120 Ампер/часа. До 7,3м/с мощноста от Ветрогенератора е предостатъчна за зареждане на акумулаторите, но от там на горе имам излишък от електроенергия. Налага ми се да огранича мощноста. Но така Ветрогенератора никога няма да се изплати.
Та молбата ми за съвет към Многоуважаемия Форум е, какво да правя с излишната ел енергия.
Явно съм се набутал с толкова голям Ветрогенератор.
edemy2001 - специалист
tgv написа:
Приемам критиките, макар че не съм съгласен с някои. Ще гледам да бъда добър потребител. :rolleyes:
А сега като един добър потребител, искам да попитам за следното.
Имам Ветрогенератор с диаметър на турбината 2 м. и номинална мощност 1,5Квата при скорост на вятъра 14м/с. Имам и два акумулатора по 120 Ампер/часа. До 7,3м/с мощноста от Ветрогенератора е предостатъчна за зареждане на акумулаторите, но от там на горе имам излишък от електроенергия. Налага ми се да огранича мощноста. Но така Ветрогенератора никога няма да се изплати.
Та молбата ми за съвет към Многоуважаемия Форум е, какво да правя с излишната ел енергия.
Явно съм се набутал с толкова голям Ветрогенератор.
Мога да ти дам добра идея, но дали си струва точно на теб да я давам!?
tgv - специалист
Добрите идеи винаги са Добре Дошли. :)
mObbiN - специалист
При положение ,че се справяш с 270 мегаватов въпроса не ти ли е тъп?
tgv - специалист
500Кватов :) Тъпичък е, но щекотлив. :)
П.П. На 500Кватовия, товара му е разпределителната мрежа на Е ОН. А на 1,5Кватовия товара са акумулаторите.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 154

Тема "ветрогенератор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: