Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте,и аз си взех перфоратора от Lidl,не съм го отворил още :),но гледам в Метро този перфоратор на Einhell http://catalogues.metro-group.com/metro ... 2/page/6-7 .Та се чудя дали Баварията не е по-добър?Моля за мнения и препоръки дали да връщам лидълския, и да взема един Einhell Bavaria BRH 1500/1 :prayer:
al4o - специалист
Та точно Айнхел им прави нещата на Лидил :)
methaa - помощник
pemast написа:
Та по въпроса със "кривите" свредла, перфоратора бие със всички свредла, дори и с късите, поради по-горе упоменатия луфт. Нямам маркови свредла, за да пробвам дали не е от шийката на тези от комплекта. Ако се наклони вертикално надолу перфоратора със свредлото и спира биенето. Много калпава изработка има този патронник, дано поне останалата част да е читава.
Моя го пробвах със свредлата в комплекта и няма никакво биене. При мен доп. патронник е ужасен - без да му закачам нищо като го завъртя има биене от няколко милиметра.
pemast написа:
Патронника се движи напред-назад при къртене и къртене с пробиване. Пробвал съм лек перфоратор на Райдер и там е така. При марковите перфоратори не знам как е.
Имам опит с едно Спарки, малък и голям Верт и там няма никакво движение. Та за това се зачудих.
nanobanano - специалист
И аз имам 100 левов перфоратор на BAUKRAFT и няма никакви луфтове,а и не се върти,когато е само на удър.Не е лош въпреки марката и цената.
Kasap - специалист
Видях ги днес перфораторите - доста нескопосано сдялани. Имам B&D на съизмерима цена - нищо общо като сглобка и качество.
al4o написа:
Та точно Айнхел им прави нещата на Лидил :)
Ами аз питам конкретно между двата перфоратора кой е под добър?
Николай Николов - специалист
Въздържах се от перфоратора, не ми вдъхна грам доверие. Дано по-големия да са го направили по-качествено. Него ще чакам.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Вчера надвечер имаше лека суматоха около газовите неща, но горелка вече нямаше. Имало е търсене, демек. Някой купи ли си, да сподели
atanasov2004 - специалист
Привет колеги! Чета че коментирате за новия перфоратор :) Ако някой е на зор за ремонт- 1500ватовия къртач-перфоратор от миналата година стои НЕ отварян и НЕ пробван дори на рафта в гаража-по спомен мисля 119лв беше, мога да се разделя с него като го пратя на някой желаещ да си прави ремонт, купих го по скоро да има :-D Да подчертая-не съм на зор за пари, имам и един комплект свредла 19,99лв. Мога да свърша работа НО само на колега от форума :-D , има си гаранция и касова бележка....Поздрави!
п.п. - Не пущам обява за продажба, това е приятелско предложение :)
cholev - майстор
Скоро правих една дървена барака/склад от дъски и на въпроса колко да чакам преди да ги боядисам с защитен лак получих отговори между 1 месец и 1 година. Затова реших да подходя научно и вчера си купих влагомера. :) . На старо дърво показва 8-10% влага, на месечно такова 14% а на такова от 2 дни 26%. Предполагам че при 11-12% ще може вече да се боядисва.
Сега се загледах в бургиите 80см. В началото мислех да не ги взимам- имам всички останали, но пък къщата ми е в приземния етаж където живея- изолация, камък, тухла - общо около 70см. та тези бургии може и да помогнат ако реша да дупча през стената. Досега се оправях около прозорците.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: