Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
To без съединител ме съмнява да мине TUV в Германия. А а1 е с пневматика със сигурност, този също, иначе откъде 3J. Ето клипа на А1 http://www.lidl.bg/bg/Video.htm .Има си в разрез нагледно механиката- бутало задвижвано от люлеещ се лагер. От 28 до 34 секунда на клипа.
Последна промяна от mitko64 на пон май 16, 2016 12:23 pm, променено общо 2 пъти.
cholev - майстор
на lidil-service пише обаче: Пневматичен ударен механизъм с голяма ударна сила
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01050%20B2
Моя е стария модел и на празен ход се движи също напред назад.
fore - майстор
Ами няма спомен да се движи така моят, но ще го проверя.

Пише пневматичен, но реално не е точно такъв. Пневматиката е с цилиндър/бутало, а не с планетно сателитен механизъм.
Колега cholev, за какво си ми сложил този клип с този блендер ? Нали за перфоратора говориме. :mrgreen:
mitko64 - майстор
Отвори на категория инструменти в дясно, там го има А1. Мъчих се да кача самия клип, но не става. Аз не съм чувал за перфоратор без пневматика!
fore - майстор
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01050%20A1

Тук е и клипът.

Митко ти не си чувал, но пък аз съм виждал. Малкият Елтос е със зъбно колело и съчма подскачаща по него.

От клипа се вижда на 23 тата секунда механизма- именно люлеещ се лагер, аз му казвам планетно/сателитен механизъм неправилно, който движи ударен палец. Палеца-тласкача е в средата на патронника и не би следвало да се движи целият патронник.
Същата работа е и при истинските пневматчни перфоратори с цилиндър и бутало като 1500 ватовият Парксаит и Спаркито ми. И там централно се задвижва тласкача в средата на патрона и удря по свредлото.

Та този не е с цилиндър и бутало определено, а е директно свързан механизъм към ударният палец.
Последна промяна от fore на пон май 16, 2016 12:56 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Планетарно- сателитен механизъм е съвсем друго(при винтовертите). Не мисля повече да те убеждавам, но съм отварял сходна механика на Спарки241е, та имам представа кое как е. А този елтос където разправяш се води ударна бормашина и няма нищо общо с перфораторите. Перфораторите с вертикален двигател като 1500w |Паррксайд, буталото се задвижва от мотовилка, като автомобилите.
Green_label - помощник
fore написа:
methaa написа:
....

---------

Никой не даде отзиви за търсача за кабели и дърво, дали става за нещо или е боклук като старият модел ???
Супер зле е! Току що върнах един! [-X
stan73 - майстор
И аз купих детектор, но също не съм много доволен. Някои неща ги открива, но често се смущава или лъже. Върши някаква работа, но не може да се разчита много на него. И аз обмислям да го върна, но засега ще продължа с още няколко теста.
cvetankirilov - специалист
А за влагомера, какво ще кажете, че си го купих, но като нямам база за сравнение и :? :? :?
jekasus - майстор
mitko64 написа:
Перфораторите с вертикален двигател като 1500w |Паррксайд, буталото се задвижва от мотовилка, като автомобилите.
Не всички, BOSCH GBH 3-28 DRE е със люлеещ лагер.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: