• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Абе и аз да те питам ,кой ползва шмиргел половин час без да го спре
Малко от архива го измъквам, ама да обясня... не е проблема в половината час... проблема е, че допуска вероятността да прегрее от работа за половин час... добрата машина може да работи и 5 дена и пак да няма нужда от подобни мурафети ... Имам един самозван шмиргел, правен от "общовойскови " ;) двигател и е свалена перката , дето го обдухва и там пак е монтиран диск - е той има такива изисквания :drinkers:
anabolicbeast - специалист
juvesan написа:
Малко от архива го измъквам, ама да обясня... не е проблема в половината час... проблема е, че допуска вероятността да прегрее от работа за половин час... добрата машина може да работи и 5 дена и пак да няма нужда от подобни мурафети ... Имам един самозван шмиргел, правен от "общовойскови " ;) двигател и е свалена перката , дето го обдухва и там пак е монтиран диск - е той има такива изисквания :drinkers:
До голяма степен съм съгласен. Преди да го взема и аз си мислех, че половин час е много време и няма какво да пиля толкова, но като се хванах с една дървенийка за само тест отидоха 10 минути. Проблем ще е лятото, когато сигурно ще е нужен повече от час за да се охлади двигателят - съответно корпуса, който приема топлината отдадена от двигателя. Като се работи на паузи пак няма възможност да изстине както трябва, но ще видим ще как се справя занапред. :)
razli4en73 - специалист
.....
Последна промяна от razli4en73 на чет ное 06, 2014 11:29 pm, променено общо 1 път.
razli4en73 - специалист
juvesan написа:
razli4en73 написа:
не споря,но тия машинки са проектирани и направени за домашна работилница,така,че натоварванията там са едни,а на професионалните други.....
ZEDYCUS - майстор
Брях взехте и сами да си говорите в тази тема :lol: То Е зараза, ма вземете се в ръце. :-D
jordanil - специалист
А аз се чудя дали да си взема винтоверта,който идва на промоция от четвъртък?Някой да има отзиви и мнения?Заслужава ли си?
stan73 - майстор
Имах по-предната версия (с патронник Рьом) - беше супер. Струва ми се, че батериите идват леко слаби. Щеше да е добре да са 10 клетки, общо 3 амперчаса, щото така в някои случаи почва да изключва защитата на батерията, без да е била разредена изцяло. Но като за парите си е прекрасен. (Бях писал миниревю за него, намери го, ако искаш...) Аз скоро продадох моя (оставих си по-малкият, Гризли, и един Бъджет (от първите, който е брутално як)), грабнаха го като топъл хляб.
jordanil - специалист
е ,чак толкова ..И аз имам един РАйдер,но искам някой нов вече :) а,а ти тоя е с Литиево йонна батерия.Та,затова питам като цяло дали си струва парите или да търся Бош зелена серия за дом.условия.
stan73 - майстор
Този е по-добър според мен от зелените Бошове (а и е далеч по-достъпен). Чудя ти се как го търпиш това дРъво Райдър ? (то си е чист чайниис ревендж !)
jordanil - специалист
купен от няколко години и му се каня да го подменям и му дойде времето. :lol:
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: