Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
ZEDYCUS написа:
Жека Бъджета е здрав, боря едно ел. ренде доста години и не мре.
mitko64 написа:
А Бъджета верно бяха корави, ама бяха.
Същото и за първите райдъри... Така че отсега да се напълним с парксайди, че ще ги развалят със времето... :-D Новия миксер за лепила не ми хареса, стария по-добре изглежда.
kolcho - специалист
mitko64 написа:
Зегето го свалиха също(след бай лазер) от сайта, явно се изчерпи.
"Свалянето" от сайта е чист рекламен трик, целящ да изстреля наивниците до магазина. Днес, следобед, минах през Лидъл в Овча купел, София - пълно е и със зегета, и с лазерни нивелири, и с компресори, и с прословутите пендули, нищо че в рекламните листовки бяха изчистени. "Граби, народе!", само дето пазарът е преситен с подобни продукти и трябва да си луд да дадеш 75 лв. за такова зеге, при положение, че за около 120-145 лв можеш да купиш оригинален Скил, който е истински 700-800 Вт и е просто несравним като качество/цена!
Иначе, аз не бих дал и стотинка за тези неща, просто нямам излишни пари :wink:
mitko64 - майстор
Сега Скил не мога да коментирам, нямам нищо тяхно, но Парксайд имам сигурно 25, та досега нищо не ме е предало от тях, не е изгоряло, работи нормално, джилезна гаранция, един месец време за размисъл, какво да искам повече! Имам и 12 Спаркита, ама вече не ща да ги чуя, мошеници!
nikolov333 - майстор
На лазера към краищата линиите ми светят на пунктир, а в центъра където се пресичат са плътни...така ли трябва да е.. :?:
cat - специалист
Парксайд са много добри домашни инструменти и средни клонящи към малко по добро от средното ниво профи но гаранцията им ги прави отлични
Virtex - майстор
И при мен е така лазера.

Само че всеки път има различно мнение за това какво е хоризонтал и какво не. Т.е. ако го разместя малко и прави наново 'мерене', понякога различно от предишното.

За сравнение ползвам статичен обект на стената и гледам при различни пускания къде стои лазерният сноп.

Като цяло не ме изкефи на фона на това, което съм гледал, но за парите си не може да се оплаче човек :)
Avas_co - майстор
cat написа:
Парксайд са много добри домашни инструменти и средни клонящи към малко по добро от средното ниво профи но гаранцията им ги прави отлични
Хайде, да не ги месим Парксаид при профитата.
То, верно, че масово качеството е под всякаква критика, ама...
В тая, или в друга тема се бяхме посдърпали с Чефо, и аз защитавах прахосмукачката на Парксаид, ми не е никак лоша, ама Чефо си беше прав.
profesionalist_wood - майстор
Начи марката им Флорабест е боклук основно при градински машини-резачки,косачки и др,но в производството на градински инструменти като гребла и конектори за маркучи са добри,ама в машините още им куца работата :?
cat - специалист
Зависи от сервиза аз работя с малко по големи инструменти и една седмица чакане на части е проблем затова не рядко се предпочита по евтин производител с добър сервиз , а има и още нещо на известните марки качеството пада а новите производства се учат и копират бързо и в момента не рядко емблемата прави цената разбира се не визирам Худиг там нещата са на много високо ниво но и парите са други.
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
По спомен Чефо си има зеге син бош, за това сравнение(впечатление) е не коректно :-D
Тцъ. Правилно помниш по принцип, но онова време мина. Чефо има върховия модел на Макита с аналогичния захват и в оригинал нямат абсолютно нищо общо. Не съм сравнявал с Макитата, защото би било некоректно - само описах какво ми допадна и какво определено не ми хареса.
Повтарям ако някой не е видял - ще върна моята бройка в магазина така или иначе, ако някой го иска, но го изпусне - да свирка. Така или иначе парите ще си ги взема, ако мога да "помогна" на някой - защо не.
Лазерният нивел го имаше сутринта в Лидл - зеленчукова борса, имаше цял палет. Но като нищо ще да са свършили...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: