Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Общо мнение за зегето - издънка :-D
Аз дори не го видях в магазина :-D
Тоя бръмбазък, наречен циркулярен трион може и да става за пдч, фазер, осб и ламинат, но за камък и плочки е излишен...
etconev - специалист
Chefo77 написа:
Аз това, че ножчето се усуква, съм го писал в същия ден, в който взех зегето. Заедно с другите дразнещи за мен неща. Виждам, че не съм единственият, на когото му е направило впечатление.
Но ако всичко друго може да се пренебрегне (хайде, за толкова пари толкова, нали), то усукването на ножа от държача е абсолютно неадекватно за едно зеге. Още повече, че това е зеге с огромна мощ, не някаква 350 ватова измислица - то трябва да е проектирано да реже доста тежки материали... Даже старото им беше по-добре в това отношение, макар и да беше доста по-евтино.

Днес отивам да го връщам :yawinkle:
fore - майстор
Майче още не е станало ясно на всички, че новите модерни ел уреди от марката с по висока цена са по калпави като качество. Който купувал, купувал. :)
Аз купих прободният саблен трион с нов дизайн и веднага разисквахме че има голям луфт в завъртащата се ръкохватка.

Даже и 18 волтовият ударен верт на първата промоция- патрона хващаше и 1,5мм, а този на последната почва от 2мм.

--------------
Днеска би следвало да ми пристигне флекса на батерия от Пратки -Де. Ако качеството му е по добро от това на тукашните партиди инструменти, мисля да си поръчам и Импакта и Потапящият се циркуляр от Немско и да спирам с тия ........ щото почнаха да се оакват леко :toimonster: , а и направих доста покупки от гамата.
savagebs - специалист
имам 800ватовото им зеге ами реже си на криво и сякаш повече скача отколкото реже, на скоро ми трябваше да пробия метална шина като не разполагах с друго освен с по старият им 1000вата модел перфоратор, слагам патронника затягам свредло за метал и почвам ама едно клатене едно чудо счупи 2 свредла 5мм за секунди, патронника явно яко с ексцентрик направен :)
абе китайски боклук, иначе доста дупки съм направил в бетон и тухли , сложих и едно свредло за бетон 40см и го развъртях във въздуха , яко се клати средлото чудя се как не чупи сдс свредлата
mitko64 - майстор
Aз с рязането по права линия със зегето проблеми нямам. Но му свалих щита и гледам самото ножче и чертата която съм начертал. Сравнявах го с Sparky FSPE 85, което също имам, реже не по- лошо. Всичко друго му е за критика, особено формата на плота- затворена рамка, почти никаква видимост, трябва да заставам на челна стойка, за да се вижда като режеш. Основата на плота също е кофти, трудно се плъзга по материала. Както колегата Чефо констатира още в началото, много загрява, особено в тези жеги, направо лъха горещ въздух. За ергономия вообще не ми се говори. С бързата настройка на ъгъла също има проблеми, доста луфт има на всички фиксации. Пусковият бутон направо е опасен- много лесно се включва и ако не внимаваш, може да се нараниш, а неудобно се изключва.Хареса ми само силното ЛЕД осветление и по желание издухването на триците. Една седмица го ползвам вече, доста дъски срязах, върши ми работа, но не го препоръчвам.
Я кажете нещо за ел. такера където ще скоро ше пускат http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2025%20B1 . Ще ми трябва за коването на едни первазчета в ламперия. Ще забие ли пиронче 25 или 32мм. в чам?
fore - майстор
Такера го има-има сила, но не съм го ползвал много.

А последните предложения от листат които споменах-Импакта и Потапящият се циркуляр кога би следвало да ги пускат ?
mitko64 - майстор
По мои наблюдения до два месеца, но дремела и електрожените ги мотат втори месец.
harvest - специалист
забавното е , че до вчера всички хвалехте лидълските инструменти, а сега започвате един по един да ги хулите :-D :supz: Само че форума се превърна в БГмама :goodman:
Имам доста инструменти от тях и засега нямам никакви оплаквания,нито перфоратора ми тресе нито зегето ми реже криво, нито пистолета за въздух работи като климатик, нито рендето ми реже салам и кашкавал...да не споменавам каква лютеница става с бормашината [-o<
спирам преди да засегна профи майсторите с парксайд

п.п. Наздраве :partyman:
fore - майстор
Дремела със стойката и удължителят не съм го мяркал до сега в продажба, ако говориш за него Митко.

Значи има качествени неща има и скапани на марката -факт ! И това не е само при Парксайта и при Спарки и др. марки го има това.
Въпроса е че новите модели машини от марката поскъпват и им пада качеството. Това е Харвест.

--------

Електрожена да си го намотат там някъде, където искат. :lol:
pgt - специалист
fore написа:
Въпроса е че новите модели машини от марката поскъпват и им пада качеството.
Сигурно и те го знаят това за качеството и с по-високата цена компенсират повечето върнати бройки. :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: