Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Майче още не е станало ясно на всички, че новите модерни ел уреди от марката с по висока цена са по калпави като качество. Който купувал, купувал. :)
Аз купих прободният саблен трион с нов дизайн и веднага разисквахме че има голям луфт в завъртащата се ръкохватка.

Даже и 18 волтовият ударен верт на първата промоция- патрона хващаше и 1,5мм, а този на последната почва от 2мм.

--------------
Днеска би следвало да ми пристигне флекса на батерия от Пратки -Де. Ако качеството му е по добро от това на тукашните партиди инструменти, мисля да си поръчам и Импакта и Потапящият се циркуляр от Немско и да спирам с тия ........ щото почнаха да се оакват леко :toimonster: , а и направих доста покупки от гамата.
Ще очаквам да кажеш дали са читави та и аз да си поръчам ако не са като тукашните боклуци
fore - майстор
Ок :partyman:

Ей сега видях че е пристигнала пратката от сайта им. Отивам да я взема следобяда. Интересното е че вчера беше в Румънско ? :? От там ли минава или........ :mrgreen:
fore написа:
Ок :partyman:

Ей сега видях че е пристигнала пратката от сайта им. Отивам да я взема следобяда. Интересното е че вчера беше в Румънско ? :? От там ли минава или........ :mrgreen:
Ако партнира с DHL е ясна работата
Djack - специалист
За такера и аз ще се радвам на повече информация!
etconev - специалист
profesionalist_wood написа:
fore написа:
Майче още не е станало ясно на всички, че новите модерни ел уреди от марката с по висока цена са по калпави като качество. Който купувал, купувал. :)
Аз купих прободният саблен трион с нов дизайн и веднага разисквахме че има голям луфт в завъртащата се ръкохватка.

Даже и 18 волтовият ударен верт на първата промоция- патрона хващаше и 1,5мм, а този на последната почва от 2мм.

--------------
Днеска би следвало да ми пристигне флекса на батерия от Пратки -Де. Ако качеството му е по добро от това на тукашните партиди инструменти, мисля да си поръчам и Импакта и Потапящият се циркуляр от Немско и да спирам с тия ........ щото почнаха да се оакват леко :toimonster: , а и направих доста покупки от гамата.
Ще очаквам да кажеш дали са читави та и аз да си поръчам ако не са като тукашните боклуци
Да попитам само, лидълски инструменти ли поръчваш и от къде, как става? Можеш ли да обясниш? Колко излиза доставката?
etconev написа:
fore написа:

--------------
Да попитам само, лидълски инструменти ли поръчваш и от къде, как става? Можеш ли да обясниш? Колко излиза доставката?
Аз пък чрез приятели в Швейцария :roll: Ама след като преведат заплатката :-D
http://www.lidl.ch/de/2605.htm?action=s ... l&id=35497
fore - майстор
etconev написа:
fore написа:

Колега не си внимавал до тук ! Ще ти пишеме 2 ! Чети по малко от време на време и ще разбереш и сам.

Отиваш на някой сайт за куриерски услуги от Германия -доста бяха изброени по напред в темата и в БГ Мама има тема за това - даже аз там открих сборно всичките. Що аз мога да търся, а ти не. :? Харесваш си един и си правиш регистрация в него. Генерира ти уникален номер и с него пазаруваш. А куриера ти доставя продукта.
Проблема е че Лидлският ОН лайн сайт ни смята за хора от третият свят и не ни одобрява картите. Трябва или да си направиш Пей-Пал или както аз направих да използваш Пратки Де и асистирана поръчка от тях. Демек превеждаш им кеша на тяхната сметка през банката и те ти купуват артикула и ти го доставят. Оскъпяването е малко по голямо заради необходимостта те да прехвърлят парите още веднъж към сайта. В моят случай 12 лева ще дам за транспорта и още 12+сумата вече дадох за тоя трансфер. Та от 146 на 170 лева ще ми излезе. Но да не забравяме че същата машина тук ще бъде така или иначе с едни поне 10 лева отгоре ако изобщо я пуснат някога, така че.............

Аз избрах този куриер понеже ми е и близо.

Но тук става въпрос за уреди които не се предлагат в нашите магазини на Лидл.

------------------
profesionalist_wood

Тия нали щели били да пуснат Импакта и тук, защо бързаш да го купуваш от Швейцария ?
fore написа:
etconev написа:

Колега не си внимавал до тук ! Ще ти пишеме 2 ! Чети по малко от време на време и ще разбереш и сам.

Отиваш на някой сайт за куриерски услуги от Германия -доста бяха изброени по напред в темата и в БГ Мама има тема за това - даже аз там открих сборно всичките. Що аз мога да търся, а ти не. :? Харесваш си един и си правиш регистрация в него. Генерира ти уникален номер и с него пазаруваш. А куриера ти доставя продукта.
Проблема е че Лидлският ОН лайн сайт ни смята за хора от третият свят и не ни одобрява картите. Трябва или да си направиш Пей-Пал или както аз направих да използваш Пратки Де и асистирана поръчка от тях. Демек превеждаш им кеша на тяхната сметка през банката и те ти купуват артикула и ти го доставят. Оскъпяването е малко по голямо заради необходимостта те да прехвърлят парите още веднъж към сайта. В моят случай 12 лева ще дам за транспорта и още 12+сумата вече дадох за тоя трансфер. Та от 146 на 170 лева ще ми излезе. Но да не забравяме че същата машина тук ще бъде така или иначе с едни поне 10 лева отгоре ако изобщо я пуснат някога, така че.............

Аз избрах този куриер понеже ми е и близо.

Но тук става въпрос за уреди които не се предлагат в нашите магазини на Лидл.

------------------
profesionalist_wood

Тия нали щели били да пуснат Импакта и тук, защо бързаш да го купуваш от Швейцария ?
Ако евентуално не цъфне в БГ. Иначе това с неприемането на картите явно дойчовците още ни мислят за аборигени диваци в ориента http://vbox7.com/play:0297ab76
nanobanano - специалист
И с право ни мислят за такива...
stan73 - майстор
Готов съм с измерването на реалният капацитет на лидълските акумулаторни батерии Троник АА 2300 милиамперчаса, закупени преди около месец и нещо от Лидл във Варна.
Как тествах: с Маха 9000... (п.д.з.в.)
https://www.youtube.com/watch?v=wdGzOIQedPU
https://www.dcpower.eu/powerex-mh-c9000/
(горните 2 линка са за тези, които ще питат какво е това Маха 9000...)
Засега съм разпечатал единият блистер.
Използвах ги за 2 снимания (за външната светкавица на диеселарът ми). Това са някъде от 350 до 500 светвания. Не ги бях зареждал - от блистера и направо във светкавицата. Тя продължаваше да си зарежда добре, реших обаче да ги тествам. Та в Маха 9000 с разряден ток 300 милиампера изкараха остатъчен заряд даже след ползването около 1600 милиамперчаса. След това ги заредих със заряден ток 900 милиампера. "Магьосникът" изписа на края на заряда, че е вкарал в тях по около 2600 милиамперчаса. След ичакване от 6 часа да се успокоят процесите в ак.бат. и разряд отново с 300 милиампера, махата изписа на дисплеят си резултати за отделните клетки 2273, 2303, 2314 и 2344 милиамперчаса (реален капацитет при разряд), което е прекрасен резултат (но това си е за старата партида, за новата колеги споделиха, че са мнооого зле).
П.П.Теглото на отделните клетки е по 28 грама.
Последна промяна от stan73 на ср юни 22, 2016 3:06 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: