Нека намерим най-тънките цени.
MamaMy - майстор
http://8093.ua.all.biz/rezhushchij-kara ... h200-g7116

Глоба за какво? Какво е доказателството, че са ти сложили скоба, а не са си я прибрали те? Снимките не са доказателство в съда. :wink:
pgt - специалист
fore аз нищо не решавам, ти така го каза:
fore написа:
Няма бе, Що за скраб. Аз имам и Инверторче и тънки електроди- парвам- запилвам с Флекса и боя мога да ударя даже. Трябва да си купя само жълта.
Само уточних за колегата с какви инструменти разполагаш.
crez - майстор
MamaMy написа:
Тия дето слагат скоби на гумите в сините зони се изприщиха като го видяха. Сега ще падне и цената на скрапа боядисан в жълто :wink: :-D
[-X [-X Не става, правят ти снимка на колата и се записва номара на скобата часа на слагане, ако изчезне става лошо, съд за открадното имушество, неизпълняване на норм.документ и т.н и т.н и доста пари ще се изръсиш. Преди години,когато не правеха снимки, един от моите ключове стана на скобата, свалих я и си я прибрах. Ползах я успешно няколко пъти,спирам,слагам си я, но нямах стикери да залепя. Един път не я намерих, май си я бяха взели обратно. :lol: иле някой друг я беше взел.
fore - майстор
:mrgreen:
Разполагам с лични телефони даже pgt !

Жегата ни напече сериозно. Аз излитам ..............................към резаните ни съседи за седмица :sun:

И моят колега твърди че имал ключ за тия скоби, купен от ОЛХ. Естествено лъже. Баща му има голяма адвокатска фирма и ако има такъв са му го дали хората покрай баща му. :cool: Ама кара GL-и естествено.

crez нищо не е изчезнало- всичко се пази! :wink:

Много ми е интересно -ами ако някой успее да осъди тези Фалшиво доказани фирмички заключват неправомерно колите и примерно с това си действие са създали вторични негативи на ползвателят на МПС-то. Примерно - роднина с спешно медицинско състояние и не може да го транспортираме и тнт.

Е тука ни е грешката- свикнали сме да ни съдят, глобяват и рекетират. А не да си търсиме правата.
Последна промяна от fore на пет юни 24, 2016 3:47 pm, променено общо 1 път.
dpp - специалист
fore написа:
Реже на пакост тоя флекс. Голямо бързодействие има. С тънък диск е .............. :)
СтиА си дразнил бе...ааааа
:-D :-D :-D :-D
pgt - специалист
fore написа:
Жегата ни напече сериозно. Аз излитам ..............................към резаните ни съседи за седмица
Е айде приятно тогава и дано има там Wi-Fi, че иначе ще ни липсваш :wink:
fore - майстор
:mrgreen: Едва ли ще ви липсвам, но има такива екстри.
Andri01 - майстор
И да донесеш нещо да почерпиш след седмица ...може и с градус над телесния :?
profesionalist_wood - майстор
Форе виж какво продават в Турските магазини за инструменти и снимай да видим техните марки които ги няма в бг :roll: Дали ги продават като качество за бели хора за разлика с нашите ментета тук :?

Иначе моеш да си направиш за машинките това

Прикачен файл

gallery-1461563945-cordless-drill-charge-station-drawer-pulled.jpg
gallery-1461563945-cordless-drill-charge-station-drawer-pulled.jpg (60.28 KиБ) Видяна 1482 пъти
israeli - специалист
Колеги, мога ли все още да си поръчам акумулаторния флекс от румънците или от някъде другаде или съм изтървал вече влака? Не го откривам в брошурата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: