• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
А какъв е проблема да ти опаковат с торбичка бобината и компютъра (не зная имаш ли) и да я измият???
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
А какъв е проблема да ти опаковат с торбичка бобината и компютъра (не зная имаш ли) и да я измият???
Имам компютър. :) Много може, ама не искам. И делко да опаковам, и въздушен филтър...Ааа - не! :)
dyaneff - майстор
Тинки, а в дъжда караш ли си вентото ?
ivanovbg - майстор
Стига, че ще му го урочасате и ще спре да го кара съвсем за да му е хептен икономично. :-D
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Имам компютър. :) Много може, ама не искам. И делко да опаковам, и въздушен филтър...Ааа - не! :)
Ха така!
Кажи, че ТИ не искаш, не че не може. Че те автомивките ще фалират бре, ако не може да се мокрят коли с въздушен филтър, как ще се мият двигателите? :)
Но има и друго - като се измие двигателя, започва да се вижда откъде тече. Хитър си тиии :wink:
lov - майстор
Тинки че то като се метнеш в първия гьол си умрел бе ако толкова ти е калпаво техническото състояние на това под капака. Никоя нормална кола няма проблеми да им се измие двигателя. Е то ако искаш зорлем с водоструйката можеш да направиш поразии. Но кой луд ще вземе да блъска по компа и делкото по 5 минути че да го удави насила.
kr1100 - майстор
dyaneff написа:
не щото няма кора отдолу и бобината му е нацепена и ще остане в някоя локва.
Chefo77 - майстор
kr1100 написа:
dyaneff написа:
не щото няма кора отдолу и бобината му е нацепена и ще остане в някоя локва.
Ааа, той тоя мач го е играл, затова го е страх. :wink:
Kirilpm - специалист
Че моята кола си е с делко и си я мия без никакъв проблем,а до колкото знам всички коли имат въздушен филтър и по някоя буксичка под капака,явно само твоето венто е специално.Аз мисля да спра да се къпя,може да настина.
stoianov_n - специалист
Дизеловите коли по българските пътища изхвърлят средно между 5 и 10 пъти повече отровни газове, отколкото моделите на "Фолксваген" в САЩ, които ще бъдат изтеглени от пазара заради вредни емисии....
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5009290
:lol: :lol: :-D
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: