• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Багериста - специалист
Абе колега ти с толкова бензин и резачка в ръцете си опасен за околната среда ,ще гътнеш гората .Добре че не са те усетили природозащитниците . :lol:
profesionalist_wood - майстор
Багериста написа:
Абе колега ти с толкова бензин и резачка в ръцете си опасен за околната среда ,ще гътнеш гората .Добре че не са те усетили природозащитниците . :lol:
КАМАЗ повече замърсява :lol:
ssiderov - специалист
Колега далеч съм от мисълта да давам акъл,ама приготви си поне 800 лева за убава що годе машинка!Аз ползвам италианска и не е лоша.Разговорих се един ден с чорбаджията на мангалите,дето косят по Цариградско шосе ливадата,доде дойде рейса.Той сподели ,че верва само на Щил!Имал и Хускварна,но останал на Щила!Като вика му я връча сутрин на Бай Мангал той я гаси чак следобед.Верно че и парите са им хубави,профи все пак!Нещичко около 40 кубика върши идеална работа.
Ама нали Ганьо наш не обича да дава пари,та прави оборот на Поднебесната империя!Желая ти успех!Скоро да се похвалиш с нещо хубаво!
gnt69 - майстор
Купувай един китаец от продавалника. Слагай му един нож и дери. И без това го ползваш 2 пъти в годината. Все ще изкара 7-8 години. Хубавите скъпи коси са за тежка работа ежедневно от сутрин до вечер. :partyman:
Мислех за оня електрическия райдер :? колегите ме разубеждават да не я взимам http://jelezaria.com/%D0%9A%D0%BE%D1%81 ... r-RD-EBC01 Ма не ми се дават излишни пари за скъпа щото има опасност да станат паметници
gnt69 - майстор
Зависи колко е голямо това което косиш. Аз лично никога не бих купил електрическо. Имам храсторез на ток и два пъти в годината си подрязвам туите и храстите в двора. Е три пъти съм рязял кабела. :partyman:
gnt69 - майстор
Какво имаш да косиш колко е. :partyman:
4 парцела по 500 квадрата треволяк. двата се поддържат постоянно но другите два...
gnt69 - майстор
Определено трябва да е бензинова. Ти си решаваш каква да е ако имаш възможност вземи хубава. Ако не ти се дават пари вземай един китаец. Зет ми има вила и преди три години му купих за подарък един китаец от продавалника, още си коси с нея макар че гуроловник паднал му въздушния филтър и той половин година без филтър косил докато го видях дадох му болче и си го зави. Абе давам акъл ама в къщи гледам всичко да е хубаво и марково. :partyman:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: