• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Нито съм от Перник, нито карам Голф (4), така че тази информация не ме касае. Моята не изхвърля толкова :lol: :lol: :lol:
Ти остави, ами на Ровър-а и катализатор си имам. Явно 'талянеца, който я е карал преди да я засили към България, е сменил оригиналния със заместител, при това по каталог!
Kirilpm написа:
Аз мисля да спра да се къпя,може да настина.
Няма да настинеш, може да дадеш накъсо. Да чуваш с очи, да помирисваш с ухо, а вкусовите рецептори да се озоват между бузките ... :lol:
toolegittoquit - майстор
lov написа:
Тинки че то като се метнеш в първия гьол си умрел бе ако толкова ти е калпаво техническото състояние на това под капака.
Няма, ама не давам. Техническото състояние е ремонтирано. :)
Chefo77 написа:
Нито съм от Перник, нито карам Голф (4)
Ама пак си изгорел с еко нормите по дизел. :-D
Chefo77 - майстор
Покривам си Евро2 като стой та гледай. Както казах - и EGR-а явно работи, и катализатор явно имам. За капак - и на преглед стойностите са ми ОК. Остави, че нямам грижи с минаването, искам да знам какви са истинските показатели и дали трябва да обърна внимание на нещо. Някои не са просто геврекчии.
hidrazin - майстор
stoianov_n написа:
Дизеловите коли по българските пътища изхвърлят средно между 5 и 10 пъти повече отровни газове, отколкото моделите на "Фолксваген" в САЩ, които ще бъдат изтеглени от пазара заради вредни емисии....
Дизеловите коли по българските пътища са средно с по 10-15 и повече години по-стари от от боклуците дето производителя на пернишкия Голф продава в САЩ.
И не само там. Мами САЩ. мами Европа, мами хората че може да прави коли. :lol:
Да е...ба тъпите му и дървени вагени....
Мошеници от класа, също като партньорите си Bosch. :evil:
:partyman:
Kirilpm - специалист
Пък на гадните газови пърлачки може на 30 годишна кола с карбуратор да и дишаш от ауспуха без да се натровиш.Не ти трябва катализатор,не ти трябва ЕГР,откакто съм сложил газовото не съм я видял колата с черен ауспух.
bigdragon - майстор
Chefo77 написа:
Покривам си Евро2 като стой та гледай. Както казах - и EGR-а явно работи, и катализатор явно имам. ...
Ако имаш EGR, Трябва да покриваш Евро 3...
Нормите за Евро 2 се покриват само с катализатор.
Chefo77 - майстор
В талона пише Евро 2, на колата имам EGR, къде е грешката - нямам представа. Така или иначе, в БГ никой не го интересуват тези работи :sad:
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
В талона пише Евро 2
Ми то и моята е Euro2. И? :drinkers: Само не казвай, че Euro-то изчезва от бензина преди дизела - не е вярно. :-D
Chefo77 - майстор
И какво са направим по този въпрос?
България май е единствената страна в света, в която собствениците на автомобили се радват на това колко големи курници са им колите...
bigdragon - майстор
Chefo77 написа:
......
България май е единствената страна в света, в която "накои" собственици на автомобили се радват на това колко големи курници са им колите...
Народа му вика Немукаетлък.
Андрешковщината трудно си отива...

Моята кола, на първия диагностичен тест се откри, че EGR-а е затапен.
Веднага беше разпоредено, да се възстанови работата му и сега
покривам Евро 4 без проблеми.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: