• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Mega - специалист
Моите съхнат отвън, явно ще чакаме студа, че съм заредил на телето най-вкусното. ;)
Kumay - майстор
Mega написа:
Моите съхнат отвън, явно ще чакаме студа, че съм заредил на телето най-вкусното. ;)
Като писах под климатика, имах в предвид външното тяло :-D Явно духа и от това съхнат повече...
Mega - специалист
Kumay написа:
Mega написа:
Като писах под климатика, имах в предвид външното тяло :-D Явно духа и от това съхнат повече...
Климатика е само бонус за мезето. Аз мисля, че алкохола ни прави белята. Тук има химици да кажат.
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Климатика е само бонус за мезето. Аз мисля, че алкохола ни прави белята. Тук има химици да кажат.
То, че алкохола прави бели е вярно :partyman: :axe: :lol:, но когато е с хубави мезета /не брано, а драно/ :lol: и хубава компания няма проблеми. А на другият ден " не е много пиенето, а малко спането" :lol: Ха :drinkers:
Mega - специалист
... Алкохола в рецептата бре. Другия си е екстра. ;)
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
... Алкохола в рецептата бре. Другия си е екстра. ;)
:lol:а аз си мислех за другият :lol: , че ква беля да прави :?, то като консервант си е добре, но според мен /както писах и преди/ми се струва, че солта трябва малко да се завиши, но още не съм пробвал с повечко сол. Ще трябва да пробвам вече :? /след провала при първият опит по тази рецепта /явно при мен е грешката, след като всички казват, че мезелиците им стават перфектно/, все още залагам на сигурният начин/. Следващата рибица ще я направя по рецептата с алкохола, но с повечко сол. :lol:
Kumay - майстор
Stefan_62 написа:
Следващата рибица ще я направя по рецептата с алкохола, но с повечко сол. :lol:
Солта по ДВЕ и малко :wink:
Stefan_62 - майстор
Kumay написа:
Stefan_62 написа:
Следващата рибица ще я направя по рецептата с алкохола, но с повечко сол. :lol:
Солта по ДВЕ и малко :wink:
:prayer: :drinkers:, абе за всеки случай ще пробвам по три, пък ако ми дойде по-солено :lol:и замине много :drinkers: с нея, следващата ще е по две и малко. :drinkers:
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Stefan_62, много добре изглеждат, ама снимай преди пиенето, че размазано излизат. хаха ;)

... и като станат снимай разез, както са на дъската, да усетим аромата. :partyman:
Не е от пиенето, когато ги снимах още не бях :partyman: :lol: , но камерата на GSM-а е много чувствителна и при най-малкото движение замазва снимките. Когато станат мезетата ще има и снимков матириал на напречен разрез с :drinkers: :lol: .
filmatoplo - майстор
:drinkers: Наздраве компанията :wink: да питам -точите ли ги тези луканки , кръгли ми приличат на снимката :? :-D .Моите са сега сухи ,сплескани -1 сант . :partyman:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: