• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
fox_vt написа:
Ганев как да напиша нещо конкретно,я прочети темата отначало и виж всички отрицателни и нападателни мнения.Аз каквото имах да напиша написах, останалото е от собствениците на този котел.
Например за настройки и ползване, а проблеми дай Боже да няма.
filmatoplo - майстор
на всички горелки с вътрешен шнек, шнека е по нагоре или над запалката, и пускат по малко пелети при палене.
fox_vt - майстор
Красен ми прати файла за инструкцията и го качвам аз защото и той не успя.
Цък
krasen1 - специалист
Лазаре, разгледай ръководството на системата ,Фокси го качи и производителя дава КПД на горелката,за което не беше чувал :shock: .
kalin72 - майстор
Незнам специалистите какво виждат, ама аз виждам това, което много тук са направили - събрали са котел, много подобен на Бош/Дакон с горелка :-D
n.ganev - майстор
Като, че ли някой отдаааавна беше писал за котела ама кой да вярва?
fox_vt - майстор
А вие какво искате да видите плазмен реактор ли :prayer: И какво имате против бош :roll:
kalin72 - майстор
А сега де...аз лично се чудех какво точно провокира вашата огнена дискусия с Лазар, след като е видно, че няма как да е плазмен реактор с отскок в бъдещето ;)
Та от тази гледна точка го написах това по -горе.
Видно е, че Торч не предлага нищо повече от нормален пелетен котел, който е в що-годе приемлива ценова зона, и върши чудесна работа на купилите си го.
Относно Бош и горелка+добро управление - смятам, че комбинацията е много добра, което се потвърждава и от котел Торч.
n.ganev - майстор
kalin72 написа:
Видно е, че Торч не предлага нищо повече от нормален пелетен котел, който е в що-годе приемлива ценова зона, и върши чудесна работа на купилите си го.
Това написах още на първата страница и се започна :axe:
naskov - майстор
Всичко е добре, ама толкова ли не можаха да сложат горелката на една вратичка, та да не се налага при всяко почистване тя да се изважда :?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: