Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Относно ръждата какво може да се направи за котлите във влажни мази? От разликата между вътрешната и външната температура котлите може да ръждясат. На моя пепелникът му е поръждясал. Не съм го огледал още, но мисля че и по стените отвътре ще има петна ръжда. Трябва да я почистя и смажа :?
markoscbr - специалист
Ганев ако визираш мен ще ти кажа че винаги има 1ви път,и какво лошо има в това човек сам да си изгради инсталацията ако разбира де,защо трябва да давам пари на инсталатора като мога аз да си я направя форума има доста хора които разбират с леки припитвания,и другото тази изолация какво пречи да не е качествена все пак живеем в България :partyman:
n.ganev - майстор
Визирам мои клиенти, които твърдо отричат трипътника " Защото ми казаха, че няколко човека дето са си сложили ги махнали тъй като не работели" А дали са ги монтирали правилно и на правилното място е отделен въпрос
markoscbr - специалист
Ганев благодаря за отговора,всеки сам си носи кръста за решенията си жив и здрав :partyman:
filmatoplo - майстор
:wink: И Грейко са хора -от 23.07 излизат в отпуск до към 06.08 :wink: но вие си правете поръчки ние не почиваме :wink:
alex_serviz - специалист
Аз пак да попитам:
чет юли 19, 2018 4:30 pmalex_serviz написа:
...Някой слагал ли си е на пелетен котел Експерт диск ( или барабан от спирачки ) над горелката?
И има ли наблюдение върху деянието си?... :?
Щото никой не си призна, де!
filmatoplo - майстор
:wink: Абе той Ганев може да направи такова чудо от чугун ,ма сигурно стяга багажа за плажа ,баси то с рима :wink: .Ефект би трябвало да има та дори и само да е по чист котела по тръбите .
vallko - помощник
Здравейте,имам rb 20 и искам да попитам, има ли някъде в менюто настройка да включва помпата на водата сега през летния сезон?В момента не се ползва ,а съм чувал че е добре от време на време да поработва помпата да не запече?
n.ganev - майстор
Филме, имах подобни намерения в петък след обед да запаля гащите за една две вечери, ама плановете се промениха в движение Баси. Ако нещо не се появи следващият петък до неделя може и да ида да потърся приключения, за два часа съм на гьола, а август за повече - в калта. Ха наздраве :partyman:
markoscbr, няма нищо лошо сам да си прави човек нещата, ама ти питаш и се вслушваш, а някои питат и започват да дават акъли кой какво му казал и т.н.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: