Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
Ако липсата на тяга е само сега лятото-разбираемо е. Навън е 25-30 градуса.
Зимате ще тегли като змей:-)
filmatoplo - майстор
:) Сега бях при горелката -на дъното на горивната камера имаше залепнала черна сгур изтъргах я ,в самата глава при капачето отпред извадих доста пепел ,продухах с вентилатора цялата камера .Погледнах котела видимо уж чист .Така -но при запалване отново пуши от към маркуча -остава да си види комина човека :wink: .
Между другото тази есен свързах един котел само на 3 метра гофра извън къщата докато се изгради нов -тръгна за 1 ден и като духна северния морски вятър -по същия начин върна пушек -огасихме я до изграждането на новия комин -в момента си работи за бгв .Та комина е белята и според мен :wink: .
Стоян Петришки - специалист
Здравейте какъв трява да е вътрешния диаметър на гофрираната тръба за шнека. Намирам два тазмера ф60 и Ф63 , от кои трява да се вземе?
filmatoplo - майстор
Веднъж поръчах 60 и направих няколко поздрава :wink:
Стоян Петришки - специалист
значи да взимам Ф63 за да си спеста поздравите така ли :partyman:
filmatoplo - майстор
Зависи какъв модел е ,има по меки и по стегнати ,аз я поръчах от Моторбарбекю и си беше по стегната 60ката .тоест трябваше да взема 63мм ,така или иначе се притяга със скоби .
filmatoplo - майстор
:wink: Пациент 3 със старото управление в летен режим -не мога да влезна да загася горелката , причина -когато не е сверен часовника не те пуска при меню включване изключване :wink: кой е следващия :lol: .
gnt69 - майстор
вт авг 21, 2018 3:28 pmfilmatoplo написа:
:wink: Пациент 3 със старото управление в летен режим -не мога да влезна да загася горелката , причина -когато не е сверен часовника не те пуска при меню включване изключване :wink: кой е следващия :lol: .
Извади му щепсела. После на платката рестарт и започваш на чисто от първи клас. :partyman:
filmatoplo - майстор
:wink: И туй съм правил -един дисплей веднъж спря да действа което и копче да натиснеш .
filmatoplo - майстор
Предложение до Грейко -първо -камината да има и модел тип котле ,вместо стъкло на вратата да има само визьор и изолация на външния капак .Второ -да има и въздушна камина -6,8,10 клв .Трето -да има оригинал опция -метален бункер за комплектите ,писна ми да измъват разни бидони клиентите :wink: .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: