• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Радини вълнения!
Има една българска поговорка - Когато една жена няма намерение да меси хляб, само сее брашно!

Та, темата да се прекръсти на Тинкини вълнения ще е по-подходящо!

Бах ма`аму и пасатор, до сега да го бях разглобил и събрал във вид удобен за ползване!
gnt69 - майстор
Бъзикате се вие ама на човека му се риве. Според мен Тинки да си каже всички болежки, да се създаде стройна организация и в събота, ленински съботник под наслов да спасим пасата. Всеки да донесе кой каквито инструменти има, кой отвертки, шестограми, звезди,лули, крикове, чукове,тел и т.н. Да започнем с Бургазлиите, ако остане за оправяне в неделя Варненци. Ако остане за другата седмица ша дойдем една кола Русенци. Аре Тинки да прави организация. Ако трябва ще направим Фейсбук група. :partyman: #-o 8-[ :?
gnt69 - майстор
simplex написа:
gnt69 написа:
...
Ще направя номер за дарения с СМС. Че зимата иде... :evil:
п.п СПАМЕРИ! :evil: :evil: :evil:
Аз пари не давам директно. Мога да помогна с труд, материали. Виж в форума колко бургазлии има организирай ги и колата ще излети. :supz:
kuger - майстор
Имам всичко, без много специалните приспособления, да направя пасата на съставните му части. после да го сглобя и да тръгне! А съм любител. Много мразя да ми потрябва нещо и да го нямам. При това съм "смотан" пенсионер, не "печалбар", като ..... !
gnt69 - майстор
Тинки давай събирай ги. Има и добри хора с радост биха помогнали. :supz: =D>
p.v.x - майстор
simplex написа:
Гумичката трябва да стои под гарнитурата или над нея? Гарнитурата е метална и не позволява директен контакт на гумичката с главата, ако гумичката е отдолу.
Къде се изгуби бе човек.
Бях се притеснил , че те е гътнал тоз Пасатко , с ядовете около него.
И с тези гумички - Я пак обясни.

На скицата е показаноИзображение
ESPACE - майстор
От трън та на глог.
gogo7777 - майстор
simplex написа:
...Понякога ми се иска..да бях си взел Ауди.
С моето мисля да се разделям. Ще ти отбия 1000 кинта от цената. :)
kozl - майстор
simplex написа:
...Понякога ми се иска..да бях си взел Ауди.
А не ти ли се иска да си смениш заглавието на темата "да ме е яд"?
DundyTheCroc - майстор
Баш, повечето тук имаме коли, ама само Тинки реве как пак се е набутал с морга, в такъв случай аз бих си траел...
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: