• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
dido1975 написа:
ср фев 10, 2021 4:02 pmkozl написа:
ср фев 10, 2021 3:30 pmdido1975 написа:
А синьото с какви клещи е? Снимка или модел?
Както бях писал:
вт яну 19, 2021 7:26 amkozl написа:
Сравнявям ги с ProsKit 6PK-301H.
Двата модела са напълно различни. Не мисля, че сравнението е удачно. Proskit-а си е само за кримпване. С голяма площ на притискане. И резултата е по-добър. Очевидно.
Аз па смятам и съм го написал, че не е удачно да се кримпва с лидълските клещи и за тва си купих от другите :wink:
zz_stefanov - майстор
Това лидълското си е заголвачка за кабели. Имам такава и тя с 'марката' Проскит: http://steinberger.bg/product/1672/avto ... achka.html , та мислех че сравняваме едно и също под различни марки. И тя не кримпва добре както и лидълската.
Иска си отделен читав инструмент.

Сега, лидъл защо са го кръстили инструмент за кримпване...
kozl - майстор
След като опуках 1 бр. зарядно за 12V батерии и на следващото му вградих защита за неправилно включване на батерия с изрязани шлици.

Прикачен файл:
Зарядно 12V със защита.jpg

Направена от L планка 40/40/40/2 мм. Ширината съм запазил 40 mm. Едната страна на ъгъла я намялям на е 36 мм, другата 27 мм.
Късата страна ляга на зарядното, а дългата опира в батерията.
А да хванах го с 3 болчета М3 и резба в планката. 2-те са близо до ъгъла, третото към централната ос на планката и към края на страната 27. Отвътре главите на болтчетата изолирах с тиксо да не опрат в елемнти от платката.

За тези де нямат от двата вида уреди за 12V и искат да си адаптират батериите това не ги засяга :wink:
пишман_майстор - майстор
Явно има доста разновидности на тези 12в батерии , че се налага и двата шлица да се подрязват. При мен се е налагало само единия на Х12 серия да резна , другия шлиц си съвпада с батерията която имам отпреди унифицираните Х12в
vencil - специалист
Някой случайно да има впечатление от това Bluetooth хендсфри устройство https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... 0%B8%D0%BB , дали ще върши работа.
stefanjor - специалист
Ползвал съм по- старата версия:
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... 0%B2%D0%BE

Вършеше работа.
Батерията издържаше доста.
Чуваше се и ме чуваха ясно.
Новото изглежда с по- голяма говорител за звука, което предполага- по- добро качество.
Вземи, пробвай, ако не е това, което очакваш го върни :cool:
israeli - специалист
Какво ви е мнението за масажиращата седалка за автомобил? Някой ползвал ли е такава?
kuger - майстор
пон фев 15, 2021 9:20 pmisraeli написа:
Какво ви е мнението за масажиращата седалка за автомобил? Някой ползвал ли е такава?
Имам я. Може и късата клечка да съм изтеглил, но моята е доста шумна от моторчетата. В къщи прави опит да топли, но в студена кола не съм пробвал.
Svezar - специалист
Масаж е мнооого силна дума за това което прави,виж на някоя жена може да и свърши работа...ако седне на определено място на това нещо :) Иначе колкото да не си цапащ седалката-става !
bulhomes2 - майстор
Аз не я виждам (що не турате линкове не ми е ясно), но съм много доволен от една от Метро за 140 лв. Май има накрайник и за кола, но съм си я сложил в хола и много добре ми действа, ако се претоваря с нещо някой път.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: