Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
И аз имах ел.стъкла, огледала на предният VW. Но те са само проблем на главата.
Много се кефя на хората, които умишлено търсят коли без елементарни екстри, само за да избягат от "проблеми". Това елстъкла, това хидравлика на волана, това ABS, това халогени, това централно заключване С ДИСТАНЦИОННО, това огледала с подгряване, това радио с 2 колони (не дай, Боже с 4, УЖАС ти казвам)...
Тинки, голям кеф ли ти е да въртиш ръчката и да заключваш поотделно всички врати и накрая - твоята с ключ?
Винаги ми е било смешно като видя някой с хубава кола да слиза тежко-тежко и да си заключва вратата с ключа...
Шибедахът не го включвам към хубавите екстри.
gogo7777 - майстор
Какво ли щеше да е ако имаше каруца? Как щяхте да се разбирате с Марко не знам..... :)
p.v.x - майстор
gogo7777 написа:
Какво ли щеше да е ако имаше каруца? Как щяхте да се разбирате с Марко не знам..... :)
Някаква зоо-насоченост , усещам в това мнение.
Не така.

Той Пасатко , че си пасе , няма спор.
Но пасе , финикийски знаци.
nikolovvd - майстор
И подходящата аларма!
http://www.vbox7.com/play:185c159e&p=pl ... order=date
А това много ще му ходи на Пасатко!
http://vbox7.com/play:39136a17
p.v.x - майстор
nikolovvd написа:
И подходящата аларма!
http://www.vbox7.com/play:185c159e&p=pl ... order=date
А това много ще му ходи на Пасатко!
http://vbox7.com/play:39136a17
Да да.
Тези папагали въздух ядат.
gogo7777 - майстор
p.v.x написа:
gogo7777 написа:
Някаква зоо-насоченост , усещам в това мнение.
Не така.

Той Пасатко , че си пасе , няма спор.
Но пасе , финикийски знаци.
На Марко само тревица му трябва, финикийски знаци не пасе. Само да не му се повреди кардана, че тогава става страшно :wink:
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Тинки, голям кеф ли ти е да въртиш ръчката и да заключваш поотделно всички врати и накрая - твоята с ключ?
Имал съм VW с фул екстрите, за които говориш. Ремонтирах централното. Ремонтирах електрическите стъкла. Ремонтирах шибедаха...Ремонтирах и аудиото - задните 4 колони не работеха. Сменях и радиото. Ремонтирах и инсталацията на радиото, защото не се гасеше при изваден контактен ключ - това е умност на VW. Просто фабричното радио не е със софтуерен ключ, а се гаси действително - има хардуерно изключване през копчето..
Е де*ба маааму, аз само ремонтирах до момента, в който скъса болт на колянов вал. Писна ми.
Не ми е кеф каквото казваш, но не ми пречи.
'начи викаш, ако имаш едно гадже добре сложено, с хубаво дупе, големи гърди, с хубави плътни устни, разкошна коса и красиви очи и тя вземе, че ти изневери (и я разкараш), задължително ще се набиеш на нещо грозно, гнусно, дебело, пъпчасало и космато, с малки злобни очички - за да не гледа настрани. Стига де...
kuger - майстор
simplex написа:
Колите не са жени. От колата искам да ме вози. И да ми създава възможно по-малко проблеми.
Щото стара кола с екстри е като претенциозна жена с липосукции и вечни прищявки за ботокси и спа, която нито е хубава, нито те оставя намира.
Има лесно - нова кола и млада жена! Ама трябва дупе, а при теб май не държи!
p.v.x - майстор
simplex написа:
Колите не са жени. От колата искам да ме вози.
А от жените какво искаш?
Някои го получават без пари , други срещу пет лева , а трети срещу много пари.
Ти от кои си?

пп.Ако можеше да си от тези , дето им плащат , щеше да си рахат.
Щото има и такива.
Chefo77 - майстор
Ами не са, как да са жени колите. Но въпреки това при теб всичко е секс за една нощ. Само не е ясно от коя страна си в секса, но това няма значение, щом те кефи. Щом намесваш задника си, мога да предполагам от коя си.
Смисълът е един и същ обаче. Интересно, защо ли само твоите мацки искат ботокс и какво ли не ...
Прикачен файл:
Pablo_Tinki.jpg
Pablo_Tinki.jpg (46.63 KиБ) Видяна 944 пъти

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: