Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

nikolov333 - майстор
За мене евтина кола на старо трябва да се купува само ако е ударена отзад и я продават заради скъпите чаркове. Иначе японските за мене са без конкуренция откъм издръжливост за коли втора ръка и да не се купува ако е"съмнително" евтина! :partyman:
toolegittoquit - майстор
gogo7777 написа:
Тинки, вземи си кола
...Взех си.печка.
MIRO_073 - майстор
toolegittoquit написа:
gogo7777 написа:
Тинки, вземи си кола
...Взех си.печка.
Ай честито. А резервни части има ли? Да не е уникална?
egomen66 - майстор
toolegittoquit написа:
gogo7777 написа:
Тинки, вземи си кола
...Взех си.печка.
Идват празници....да е весело. :-D

Прикачен файл

1701-01g.jpg
1701-01g.jpg (28.13 KиБ) Видяна 1070 пъти

Прикачен файл

v7f1.jpg
v7f1.jpg (65.96 KиБ) Видяна 1070 пъти
toolegittoquit - майстор
MIRO_073 написа:
Печка=дизел. Най-мразената комбинация във форума - дизелов форд. Щото беше запазен и изглеждаше добре.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Я виж сам....
3000лв за кола 95-ти набор? Червената, която си дал е пребоядисвана, личи й. Значи, не знам от къде ги копате тия пари и защо сте такива надменни, но такива възможности имах и търсех, питах за нещо възможно по-добро. Мерси за надменното държание точно в "тона на форума", нали?
А видя ли допълнителната информация?Колко работи са сменени.Казах ти качваш се и караш..... :wink:
Аз преди 2-3 месеца дадох 3000 за кола 99 година, и ще дам още 1000+ да сменя работите които не ми харесват, плюс още толкова за гъзарийки, ама не съм седнал да се оплаквам като теб.
Колкото за парите, ами работим и печелим, бе братче, по цял ден, не като тебе да ставаме по обяд....
toolegittoquit написа:
gogo7777 написа:
Тинки, вземи си кола
...Взех си.печка.
toolegittoquit написа:
MIRO_073 написа:
Печка=дизел. Най-мразената комбинация във форума - дизелов форд. Щото беше запазен и изглеждаше добре.
Айде, честито, дано да нямаш проблеми и в сервиз да не влиза.Да почерпиш щото...
Обаче не го очаквах от теб, ти който най-много плюеше по дизелите.. :? Сега ако кажеш, че има и турбо......
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Обаче не го очаквах от теб, ти който най-много плюеше по дизелите.. :? Сега ако кажеш, че има и турбо......
Не, няма турбо турбо. А дизелът е гориво за печката, не за колата. :-D Просто беше запазена уж, доста оглеждах. Просто животът не винаги ти поднася нещата, както ти искаш, както на теб ти харесва или както ти си ги планирал.
А за парите - работим, работим, това не означава, че печелим. Много добре го знаеш това. И че много хора 3000лв ги "събират" с кредит.
Колко работи пък са сменени на VW - ми добре. Аз продадох ФордФиеста с нов съединител, бензинова помпа, ремонтирана ръчна и ревизия на задните спирачни апарати(барабанни), както и ревизия на част от окачването, с хубаво радио Панасоник, джанта с пълноформатна резервна гума, запазен интериор, със зимни гуми хубави. Това само част от нещата. И пак я продадох за 500лв, не за 1500лв, защото реалистичната цена на 20 годишен дарак е 500-600лв. Това, че ти си дал пари да ремонтираш не означава, че струва повече, а че се чупи. Съжалявам, но това е истината. Ако е така, сега значи на моят VW трябва да му взема поне 2-3 бона. Да, ама не. На моргата дават 200лв и хич не ги еня какво съм правил.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Не, няма турбо турбо. А дизелът е гориво за печката, не за колата. :-D Просто беше запазена уж, доста оглеждах. .
БЕЗ турбо....ти трябва да я буташ да върви бе... :-D
Ся, предполагам, че си взел фиеста 1.8 чист дизел, 60 коня, което не е много лошо...
Ама като те знам какъв си....и пак си избрал най-евтината на пазара, май ще бъде интересно в раздела автомобили. :-D
Kirilpm - специалист
A сега ще видим как се пали дизел зимата с бутане или с дърпане :lol: :-D :lol:
nikolovvd - майстор
toolegittoquit написа:
И пак я продадох за 500лв, не за 1500лв.
Що не се обади. Щях да ти дам двойно. #-o

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: