Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
simplex написа:
И недей така, защото ако тръгнеш пак да коментираш нечий сексуален живот, ще отговоря както няма да ти хареса.
Еййй, изплаших се. Чудех се какво ме плаши, пък то било да не би някой шеполюбец да ми разнищи сексуалния живот ...

И не че не случваш на коли. Такива си търсиш ...
p.v.x - майстор
simplex написа:
Та вече мене ме е яд, че си взех Пасат. :?
Недей така.
Звучи ми като край на темата.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Относно колите - тая беше 450лв. Кажи че не е 3 пъти по-евтина от Пасата. :? По какво да ги търся БЕ? След като твоята твърдиш, че е по-евтина и по-безпроблемна от Пасатора? Да не е по цена, по какво тогава?? С врачка ли да ходя да ги избирам тия коли?
Проблемът при теб и колите ти е, че все търсиш тънката оферта. Ако има 3 коли на 3 различни цени, ще намериш 101 причини да вземеш най-евтината. И задължително трябва да отговаря на някакви си твои критерии. И толкова много се навиваш на тези двете, че си склонен да си затвориш очите за всичко останало, само и само да стане на твоята. Правото е на твоя страна, парите са твои, но не усещаш ли че се набутваш вече за не знам кой път заради "твоята"???
От друга страна, приеми че нямаш късмет - ако така ти става по-леко.
Но все пак се замисли - защо точно на теб се падат кофти коли!?
Не съм казал за моята, че няма кусури - има си ги. Всички си ги имат. Просто на теб ти се отдава да намираш дребните и да ги превръщаш в големи. И покрай тях да пропускаш големите. Аз миналия месец сменях компютър + аларма + имобилайзер на Роро, което е свързано с разглобяване на половината интериор. Да си видял някъде да го раздухам? Не споменавам колко излезе ремонта, защото сумата е буквално никаква за една такава интервенция.
montoya - майстор
За тия пари дали му работи климатика, съмнявам се, я компресор думнал, я филтър дехидратор, я радиатор. А пък тоя 101 коня мъртвороден двигател /има го и на пасат между другото/ Има един датчик на коляновия вал, дето е заврян под единия от тампоните и струва 150 лв със смяната, ако си поръчаш китайски датчик. Отделно, голф 3 е като че ли един от най гниещите фолксвагени от онова време.
Нямаш кой знае какви проблеми с пасата, карай го и се кефи, що скачаш на климатик, като това е безсмислена чупеща се екстра
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Проблемът при теб и колите ти е, че все търсиш тънката оферта.
ГЛУПОСТИ! Иначе щях да търся голф за 450лв. Пасата е доста повече. :evil: И то за кола с най-голяма екстра - оборотомер. :? Иначе проблемите не са значими - т.е такива, които да ме оставят в бокса. Но е досадно все нещо да човъркаш. [-(
Ами като не са значими, защо ТИ ГИ ПРАВИШ такива???
Пасатът е доста повече, да. А спрямо останалите Пасати на пазара?
stoianov_n - специалист
simplex написа:
.....гледах тия дни обява във VW форума. Golf3 с климатик, борд компютър, зимни гуми и документи за 450лв.
simplex написа:
Факт. За 450лв Голф3 101коня с клима. За 450 в Бургас можеш да вземеш кочина, като бившата ми кола(Форд дизел) #-o
:lachtot: :lachtot: :irre: :irre: :anmachen: :anmachen:
stoianov_n - специалист
simplex написа:
stoianov_n написа:
:lachtot: :lachtot: :irre: :irre: :anmachen: :anmachen:
Знам, че 101 са с най-умрялата електроника. Ама човек - аз само с разликата между пасата и голфа щях да си купя всичките датчици за голфа нови. :-D
А за колко взе пасата?Кажи на другите, аз знам. :wink:
А за датчиците, нищо нямаше да направиш, щото слагаш ментета, а там такива не вървят. :wink:
Само щеше да оревеш форумите.
Така че по добре си с пасата.
nikolovvd - майстор
Нормална кола II-ра употреба под 500 лв. няма. Ако някой купи такава трябва да се приготви още поне 1000-1500 лв. за да я докара до прилично състояние по системата на Тинки.
Обяви с подобни автомобили на подобни цени се пускат от хората преди да ги предадат за вторични, белкем изкарат някой лев над цената на моргата.
Аз мога да си позволя да купя лаптоп за 60 лв., защото мога да го докарам до перфектно състояние с едни 100-150 лв. Обаче 600 лв. за кола не бих дал, дори да имам 2000 лв. излишни за ремонти, просто защото не се занимавам с такива ремонти.
kuger - майстор
simplex написа:
Малко не случвам на коли. Виж, взех Пасатко, а пък гледах тия дни обява във VW форума. Golf3 с климатик, борд компютър, зимни гуми и документи за 450лв. :headbash:
За тия пари хората си купуват голи джанти, бре!
Предлагам ти вариант, продай всичко излишно, подвижи известно време с градския, та си купи нещо свястно за повече парички. Спри да се набутваш с боклуци. Това, което купуваш сега, става само за пресата. На Надин.
Не разбираш ли, че се набутваш яко?
gogo7777 - майстор
Една от предните ми бях я взел за 600. Карах я 5 години Има ли масло и бензин - вървеше. Всичко беше точно, само почна да понагаря малко масълце. Така я продадох. Никакви сериозни ремонти. Най-скъпият беше смяна на съединител, който всъщност е консуматив. За 80К километра това - доволен съм.
.......Тук има толкова лъжи, колкото думи няма в поста :-D
Открийте ги....става въпрос за рижавия Фродо :lol:

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: