Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Chefo77 написа:
..
Адаш, професионален ми е, защото не са.... :wink:
Професионален ти е, когато ти плащат. Пълен аматьор си, да си знаеш :lol:
dragozow - майстор
jekasus написа:
dragozow написа:
Инверторите са професионални
Аз не съм чувал такава марка значи не са професионални...
Някои китайци са корави, това значи че са професионални?
И общо к "професионалисти" - спрете да ми давате наклон на уя, сам ще определя с какъв инструмент ще върша работата си.
Мога да посоча една камара маркови които не са професионални, в случая не марката ги прави такива. Лидълските неща са си домашни инструменти.
Последна промяна от dragozow на пон окт 10, 2016 8:29 am, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
n_a написа:
Chefo77 написа:
..
Адаш, професионален ми е, защото не са.... :wink:
Професионален ти е, когато ти плащат. Пълен аматьор си, да си знаеш :lol:
Плащат бре. Готвят ми, перат ме ... Натурална размяна, дето се вика :lol: :lol:
fore - майстор
cholev написа:
Балиго пич. Май само аз го имам настолния. От 1 седмица. Вчера рязах една дъска на дълго 2 метра на 2х3см. Екстра се справи. Мене ме кефи. Първия ден преди лягане ходих да го погледна :roll:
Цела година събирах кинти да си го купя. Нали е за мизерници. :-D
Сега требва да му намеря място- ще разширявам един навес. Намерих си работа за догодина. :)
От дъската заформих едно прозорче ама вградената в маса фреза не се справи добре. Догодина я почвам и нея наново. Има луфтове а паралелния водач конструктивно съм го решил неверно- абе издънка :?
Абе не си само ти закупил настолният. Но другите не пишат тук ! В нашият Лидл бяха свършили, дори и да са били само 2 броя в същият ден и в центъра нямаше в Понеделник.

Аз бях в дилема за купуването му. Защото първо купих намаленият Хидрофор, после 50 литровият Комопресор и също Пералня Индезит 7кг. за вилата. Та станаха доста покупките.
Сигурно следващият път ще го отнеса и аз.
В този момент в Практикер имаше и Ейнхел - Настолен 2000 вата (в сайта е грешно даден 1800). на 289 лева намален режещ до 85 мм височина, но без заден разширителен плот и с един диск.на 250 мм. Беше и с ПВЦ корпус. Което можеби е минус.
Сега е на 329 лева. Та предимството му пред Лидлският е тия 85 мм височина пред 75те на Лидлският. И се чудя. Така че и парите намаляха, та следващият път.....

Изображение

http://www.praktiker.bg/bg/Stationary-c ... U/p/475462

Имаше намалени стълби от три елемента и сигурно ще купя и 11 стъпална по натам. Защото купих Лидлската която е супер, но е от 6 стъпала. По лесно се носи, но си е по ниска. Действително е по скъпа от 7 стъпалните на Sang в Практикер, но има застопоряващо рамо между Л образните основни крила което го няма на Практикерските.
lov - майстор
Като говорите за намаления. Вчера се отбих до Лидъла на Ботевградско шосе дето е Джъмбото. Там бяха опънали на плаца една голяма шатра и разпродаваха всичките си боклуци. Всичко насипано палета и кашони и ровиш и каквото си намериш. Цени народни по левче и на горе. Но и не повече от половината на което се е продавало преди. Хванах обаче явно края защото от техниката тук там се срещаше някоя опаковка само и беше станало женско царство да ровят за парцали. :x
stan73 - майстор
borkata99 написа:
uphero написа:
лидъл е за бедняците и мизерниците
:lol: uphero /каквото и да означава това/ извинявай, ама се "изхвърли като турска че......я на хубав чакъл"
Аз пазарувам и от Лидъл-а, но не съм нито бедняк, нито мизерник :) Ако пожелаеш заповядай ми на гости , ще почерпя :wink:
Снощи се прибрах от Анталия и Ерусалим, посетих и техните LIDL-и, моля те повярвай ми хората пазаруващи от там не са .....как ги нарече ?!!!! :lol:
И за мен Лидл е една от най-читавите (ако не е и най-читава) вериги в страната. Стоки с добро качество и много добра гаранционна политика. А инстррумнтите им - от такива с много добро качество до такива с лошо (но те са малко), пак поради гореспоменатите гаранционни условия това не е проблем.
Относно мизерници и т.н. - това не е вярно. Моят Сенсей по Айкидо (и приятел), преди няколко години избяга в Англия, та това лято си беше тук на почивка и да си уреди някои неща, та той каза, че даже за Англия Лидл си е читава верига. Имам приятели и в Германия - и там си е читава верига. Имам приятели и във Франция и там си е читава верига.
Не знам ЪпХиро за какво претендира и в колко по-добри/нафукани вериги пазари, но ако е относно инструментите, Лидл никога не са имали претенции да продават профи техника. Те си продават доста добри инструменти за домашна употреба (някои даже издържат и на професионално натоварване (но това си е рядкост)). Съотношението им цена, качество и гаранционна политика поне у нас е без конкуренция.
П.П. Поне на мен много от инструментите им за домашна работа са ми предостатъчни.
tntcom - специалист
=D> Аз също. Споделям мнението на stan73. Точно казано.
dragozow - майстор
Нещата им са с прилично качество. Сега винаги ще има и боклуци, както и хора, които се пробват да си купят инструмент за много бачкане за малко пари.
itev - специалист
tntcom написа:
=D> Аз също. Споделям мнението на stan73. Точно казано.
:thumbs:
bulhomes2 - майстор
Противно на мнението на един активист в тази тема, аз също имам доста инструменти от лидл и съм доволен от тях. Ползвам ги рядко, като хоби, но почти нямам оплаквания.
Последна промяна от bulhomes2 на пон окт 10, 2016 10:40 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: