Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
impreza - напреднал
искам да попитам майсторите тук за един проблем които ми излезна,значи правихме окачен таван и още при даването на нивото видяхме че трегера е крив и то фрапиращо крив,тавана вече е почти готов обаче трябва по някакав начин да се исправи трегера,мислех си от едната страна да му сложа профили а от другата с лепило в нула да дойде за да може да се исправи,после ще снимам и ще постна снимка за да видите за какво става въпрос точно и да ми кажете някакви евентуални предложения.благодаря предварително...
The_FAN - специалист
Ако говориш за долната част на трегера добре си го решил, но там където ще лепиш намокри трегера за да махнеш прахоляка и тогава лепиларствай, после може и някой друг дюбел да сложиш за по сигурно.
impreza - напреднал
ето обещаните снимки за които говорех...
както сами виждате на последната снимка се вижда как се стеснява от едната страна

Прикачен файл

DSC0kijio0136 [Sony PSP].JPG
DSC0kijio0136 [Sony PSP].JPG (14.78 KиБ) Видяна 2908 пъти

Прикачен файл

DSgfdC00134 [Sony PSP].JPG
DSgfdC00134 [Sony PSP].JPG (14.28 KиБ) Видяна 2908 пъти

Прикачен файл

DShf00135 [Sony PSP].JPG
DShf00135 [Sony PSP].JPG (16.07 KиБ) Видяна 2908 пъти
pesho - специалист
Аз не бих лепил на тавана-а и тук не е нужно.Просто го облечи под нивел-имаш място.
leonardo_vd - модератор
pesho написа:
Аз не бих лепил на тавана-а и тук не е нужно.Просто го облечи под нивел-имаш място.

:wink:
Точно така
The_FAN - специалист
leonardo_vd написа:
pesho написа:

:wink:
Точно така
След снимките и аз така мисля... :2thumbs:

Тема "моля майсторите за помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: